Chokladspecial! 4port 5points/port
Ingredienser:
2 dl ädel visp 20%
1 tsk vaniljsocker
2 msk kaffe
20 bitar after eight
1 persika eller nektarin
8 färska jordgubbar
Gör så här:
1) Vispa grädden till hårt skum
2) Blanda i vaniljsocker & kaffet
3) smält chokladen
4) Vänd ner mintchokeladen i gräddsmeten & rör om
5) Lägg upp i serveringsskålar och dekorera med persikoskivor och jordgubbe
6) Ställ in i kyln ca 45 min innan du serverar
2 dl ädel visp 20%
1 tsk vaniljsocker
2 msk kaffe
20 bitar after eight
1 persika eller nektarin
8 färska jordgubbar
Gör så här:
1) Vispa grädden till hårt skum
2) Blanda i vaniljsocker & kaffet
3) smält chokladen
4) Vänd ner mintchokeladen i gräddsmeten & rör om
5) Lägg upp i serveringsskålar och dekorera med persikoskivor och jordgubbe
6) Ställ in i kyln ca 45 min innan du serverar
Kommentarer
Trackback