En underbar dag på Leksand sommarland :0)

Ja! vi kom iväg idag iallaffal men sent..Klockan varväl 10.45 innan vi åkte hemmifrån, vi skojade med barna att vi skulle åka till Sörrtutt och bada idag, så dom var väldigt förvånade när vi svängde ut mot Falun istället..Jag sa att vi ångrade oss och skulle ta en tur till syrran & dom på campingen i Rättvik, ville ju inte avslöja oss riktigt än men ni skulle hört Rickard han börja skricka & gapa för han ville inte åka till Rättvik inte för det var så långt dit..Men när vi svängde av mot Sågmyra då fatta han vart vi skulle...*hihihi*

Vi var vid ingången 12.20 och det var ingen kö för alla var redan på insidan..Så här kommer lite bilder på våran underbara dag, och vi hade tur med vädret :0)



Här står ungarna i kö till Gocartarna





Rebecka ligger lite förre sin lillebror



Utsikt över parken







Rebecka vile ju testa hamsterhjulet



Så ville ju far & dotter paddla kanot





Vi testade skjuta skarpskott och jag vann över gubben





Sen så var det ju mycket badande också

   

   

 



Här är en av dom saker jag absolut inte åker...



Sen så blev det mera Go cart vi älskar att köra det hela familjen







Och till sist så blev det hängbana för barna innan vi skulle gå ut och åka hemmåt, men först skulle vi stanna till i Leksands centrum på America Pizza Today och äta lite..klockan var då 19.30





Hawaii



Texas

Detta var lite från våran dag..Ni får sova gott så hörs vi
Tjingeling!!

F-n F-n det blir nog inte det :0(

  Ja! hej alla som tittar in här..

Ja som det ser ut nu så blir det nog inget Leksand sommarland denna vecka..För dom visar ju regn resten av veckan *suck* f-n f-n jag som hade planerat att åka imorgon och överraska ungarna..

Vi skulle ju ha åkt till Rättvik igår men Robban mådde inget bra! så vi blev hemma istället..Vi hade ju tänkt ta med tältet och tälta där tills idag och åka vidare till Sommarlandet...Men när jag vaknade imorse så ville jag inte åka någonstans så jag tyckte vi tar det imorgon dum som jag var..Vi skulle ha åkt idag när det var fint väder *suck* Bara för att jag ville tvätta, och att jag inte kollat nyheterna och vädret..Hmmmmm

Arg blir jag!! Grrrrrrrrrrr
Men jag får be till någon där uppe att dom ger oss en dag till med fint väder så vi kan åka utan att det ska regna..för det är inte roligt att åka när det regnar då...Annars får vi ta det lite senare innan dom stänger för säsongen och det är senast den 24 Augusti...

Det var ju meningen att vi skulle åka med en kompis dit, men det blev inte så dom ville väl åka själva ..Inte vet jag och jag skiter i vilket.. Bara tråkigt att man planerar och så blir det ändringar hela tiden men men det kan vara skönt att åka själv också och slippa att tänka på andra..

Nej! nu har jag klagat tillräckligt  hoppas ni inte tröttnar på mitt klagande för det är inte meningen..
Ha det gott så hörs vi
 kramizar till er alla från mig!!!

Ännu en härlig varm dag!!

 Ja! godagens i värmen..

Både i lördags & idag så har hela familjen varit vid stranden..Det är ju så skönt..Gubben brännde sig regält idag kan jag lova, men han får ju skylla sig lite själv när han inte vill andvända solkräm *hihi*
Här är några bilder på oss vid stranden!



Rebecka & Rickard



Rebecka tar en paus från badandet



Gubben fick ta på sig t-shirt för han var brännd



Och så jag då



Rebecka på väg ut till pappa



Rickard är bakom man ser bara huvudet på honom



Också en fika paus





Här är en bild på min sons bil efter han gjort flamor med vinkelslip
Han slipa plåtrent och så har det rostat, lite roligt tycker jag för det är inte det snyggaste precis..
Det är min svärson som står brevid bilen..

Detta var lite bilder från mig..Ha en fortsatt trevlig kväll.
Tjingtjong luftballong!!

Ja! så var den här helgen över :D

 Gokväll i värmen!

Ja! så var den här helgen av enda..Vi börjar med fredag då vi åkte upp till Rättvik för att träffa min älsta dotter hennes sambo min syster & hennes sambo dom ska campa där med husvagn tills nästa Torsdag..Och så hade dom ju med mina små som vi självklart skulle hämta hem.

Det var varmt som attan så gubben åkte ner till jobbet och lånade en s60 med klimatanläggning så vi skulle slippa åka våran bil som inte har AC och det är varmt vill jag lova..Väl där så ville ungarna bada så tur var så hade jag packat ner deras badkläder så dom sprang ner tll vattnet och bada
Rättviks camping ligger ju så vackert intill sjön mitt vid centrum där..

Sen igår så kom dom ner till oss, eftersom dom inte kommer hit när jag fyller den 12 Augusti så skulle dom fira mig nu istället..Jag bjöd på Tacos och sen så blev det kakaor , tårta & kaffe.
Eftersom vi hade ordnat barnvakt så skulle vi gå ut på kvällen , så det blev att vi först skulle gå till pizzerian här i björksätra men dom stängde när vi kom, så Anders ringde efter taxi för färd in mot centrum, men det tog en evighet vi stod över en timme och väntade så vi stoppa en stor sj buss och fråga om vi fick åka med in till centrum..

Snäll som hon va busschauffören som precis hade gått av sitt pass, släppte på oss 8 pers och körde oss ända in dit vi skulle.Det ni hur många gör det?? Hon släkte tillomed ner i bussen så att ingen skulle se att hon körde på folk :0)
Vi gick till något biljardställe här i Sandviken, för på prinsses var det så lång kö så vem hade lust att stå där..

Väl inne så gick gubben och dom andra ner en våning för att spela 21 jag & syrran stannade kvar där uppe..Vet inte hur länge vi var där Har lite minneslukor, får skylla på att det var över 1½ år sedan jag var ute och drack sist..

Så idag har det bara varit varmt och klippigt, jag och gubben har varit ute på en 2 timmars lång promenad nu ikväll när det blivit lite svalare ute..Fattar inte varför det ska bli så överdrivet varmt, inte för att man ska klaga för dethar ju nästan bara regnat hela sommaren här tycker jag.

Nej! nu ska jag hoppa isäng, har just duchat för hundraelfte gången eller nått. Ha det så gott ni kan i värmen..
kramizar

Lite bilder från Strömstad!

       

     

     

     

Det var några bilder! Bilderna i Strömstad är lite mörka för vi gick där på kvällen, och så blåste det en del..
kram

Hejsan hemma igen!!

 Ja! nu var vi hemma igen utan barna!

Dom ville stanna kvar i Strömstad. Den stora ville var hos storasyster och den lille hos min syster. För dom ska ju upp till  Rättvik i kväll så då åker dom med upp så imorgon hämtar vi dom där...Skönt med lite ledighet, det är ett tag sen, med tanken på att all våran släkt bor mera än 50 mil bort så då har man ju inte så många att ha som barnvakt...

Idag så blir det att städa innan dom kommer på lördag! Och vilken värme vi fått nu, skönt nu när gubben har 1 vecka kvar på semestern..så nästa vecka någon dag åker vi till Leksand sommarland, vi skulle ha gjort det imorgon i sammma veva som vi hämtar upp barna i Rättvik men gubben tyckte vi kan ta det till veckan nu när syrran och dom är här uppe..

Nej nu ska jag återgå till sysslorna men ni får ha
kram återkommer med bilder från Strömstad sen

Nu får man strama åt =0)

Hej alla glada!

Ja! nu blir det att strama åt regält efter kryssningen till Åland..*phuuuu* Gick upp nästan 2 kg på den resan
och jag fattar inte riktigt hur? Jag åt ju av den dyra buffen och drack 2 groggar och lite godis..& frukosten då det blev väl lite mera än vad min mage brukade få, men vad f-n hur ofta åker man kryssning då??

Jag har ju lyckas gå ner 8 hg av dom 2 kg jag gick upp så det är ju bara att kämpa vidare..Men så kommer ju nästa helg då min dotter & sambo och syster & sambo kommer hit och ska fira mig tidigare eftersom jag fyller 40 år , så då lär man gå upp igen..Känns lite meningslöst det här med att gå upp så fort man går ur vv spåret en aning.

men men det får jag ta då..Ha en riktig trevlig dag för det ska jag ha!!
kram Helena

Japp! då var den hära dagen klar då :0)

 God kväll alla där ute!

Ja! nu är Loppisen och middagen klar..Det gick rätt bra på loppisen idag..Bättre än väntat, många nyfikna "kunder" som köpte lite av varje. Skönt att bli av med lite som bara står i vägen..

Så nu blir det en loppis till i höst och då ska jag ha bort allt, folk få ge mig vad dom vill för grejorna..Har ju en del vintergrejor stående i källarförådet då :0)

Sen så har jag och gubben varit iväg till ica och handlat mat, dom beställde Tacos idag, och så köpte jag jordgubbar, dom andra ville ha vispgrädde till men inte jag.. Sen så har vi lite godis från resan till Åland så nu sitter vi här och myser framför tv..

Sen vid nio på kanal 4+ så kommer ju den roliga filmen som Helena Bergström gjorde " se upp för dårarna" det e ju för rolig!! Kan se den många gånger..Lika så Göta kanal & sällskapsresan på mallorca..


Sen så ringde min älsta dotter från Strömstad.Hon & peter har fått en 2.a utan för stan, dom bor ju nu i Peters 1.a så det är väl inte så stort, så detta blir nog bra för dom..Önskar er lycka till!!

Men det var inte det jag skulle säga..Hon ringde för att säga att hon & peter kommer hit upp med Syrran & morgan på Lördag, dom ville fira mig för att jag snart fyller 40 år..Hon frågade också om jag önskade mig något speciellt? Ja! sa jag
Jag önskar mig ju ett bismarckshalsband för det är ju ett minne för livet och så älskar jag ju GULD :0)
Men pengar är lika välkommet...

Nej! nu ska jag kolla lite på tv & ringa min mamma ha det så hörs vi
Tjingeling!!

LOPPISDAX!

 Hejsan alla glada!

Nu är det drygt 1 timma kvar till loppisen som jag ska ha idag! mellan 12-16
Får hoppas att jag får bli av med något har ju som sagt en del grejor över, som man inte andvänder..
Bättre att andra kan få nytta av det än att det bara ska ligga tycker jag...

Ni får ha en trevlig dag så kikar jag in här senare..
 kram Helena

Vänner man trodde man hade!! :0(

 Alla som kanske läser min blogg!!



Idag har det inte hänt så mycket, är fortfarande trött sen vi var i Åland...Känns som om jag inte har sovit på en vecka, men det är väl havsluften som jag har fått massor av :0) Jag & gubben har gått en promenad idag iallafall.

Jag satt och tänkte här i soffan..Att jag har ju vänner som jag tycker står mig nära men ingen hör av sig längre..Det var roligt en stund och allt var toppen..Men helt plötsligt så försvinner dom inget samtal om hur är det? eller ska vi hitta på något?

Jag är trött på att alltid ringa eller sms och höra av mig till dom som jag trodde var mina vänner..Varför kan aldrig dom höra av sig till mig?

Ja ja!! skit samma jag har ju min älsklingsgubbe & barna så jag överlever....Och vänner kan man skaffa sig nya??
Bara tråkigt, men det är väl mig det är fel på inte vet jag & jag bryr mig inte heller..
Så nu har jag klagat av mig lite
Ha en forsatt trevlig fredagskväll så återkommer jag senare eller i morgon..

kram Helena

Personlighetstest

DIN PERSONLIGHETSTYP:

Varmhjärtade, noggranna och populära. Sätter andras välbefinnande framför sitt eget. Stark pliktkänsla. Ansvarsfulla. Värdesätter traditioner och trygghet. Vill vara till nytta för andra. Behöver uppmuntran för att må bra. Välutvecklat sinne för form och funktion.

KARRIÄRER SOM SKULLE PASSA DIG:

Sjuksköterskor, lärare, administratörer, hemkunskapslärare, barnomsorgspersonal, familjerådgivare, präster, kontorsansvariga, personalvetare, socialarbetare, ekonomibiträden, redovisningsansvariga, tandsköterskor, hemmafruar/hemmamän, receptionister, religionslärare, talpedagoger.

Stämmer ganska bra på mig!


Japp! då är man tillbaka till vardagen.......

Hej Alla! Nu är vi hemma efter en underbar resa till Åland..
Ungarna skötte sig exemplariskt,såg dom knappt på hela resan :0) Dom hade ju fått fickpengar för att kunna göra slut på vad dom ville på resan..

Rickards pengar tog inte många timmar innan dom var borta, han handlade lite godis sen satt han fastklistrad vid bilspelen..Rebecka handla lite i tex free och spelade lite på spelautomaterna, så hon hade nästan hälften kvar när vi kom hem igen..

Jag & gubben Spelade också  och vann lite :0) Sen så handlade vi upp lite till barskåpet ( ska ha det mest som prydnad dricker ju så sällan) Det som chockade  mig mest det var på kvällen när vi skulle ta och äta lite, vi gick till en resturang, där stod det buffe för 150 kr och halva priset för barn mellan 6-15 år.Och när Gubben skulle betala så gick det på 886 kr..

Va? jag stod där med talriksögon och klodde på gubben va?? 886 kr..Jo då kostade det 295 kr/ st för oss & 148 kr / st för barna..Hade jag vetat det så hade jag gått och köpt oss en varsin hamburgetalrik..för maten var inte den godaste vi har ätit,så jag tyckte inte det var värdt 886 kr ens...

Nej! sista gången jag köper mat där i den resturangen...Men frukosten var bra..Tropisk frukost med champane till frukost, det ni? Jag åt som om det var sista gången jag skulle få mat, så jag höll mig hela dagen på den frukosten..

Så här kommer det lite bilder..

Rastpaus vid Gävlebro








       

       

      

     

     

Det var några bilder!
Ha det gott så hörs vi kram

Utmaning

Har blivit utmanad av Terese :0)




Tre saker jag gör direkt när jag vaknar:

* Går på toaletten
*väger mig
*Sätter på kaffet

Tre saker jag måste ha under dagen:

*Kaffe
*Puss av maken
*Promenad

Tre personlighetsdrag på mig:

*Snäll
*Omtänksam
*Gnällig ( När jag har värk)

Tre saker jag gärna ägnar mig åt:

* umgås med familjen
*Umgås med vänner
*Bloggar

Tre saker jag är rädd för:

*Höga höjder
*Att det ska hända något med någon i familjen Typ sjukdom,Olycka
*Råttor & spindlar

Tre saker jag drömmer om:

*Att alla ska få vara friska
*Vinna en stor summa pengar
*Och slippa denna värk man har ständigt

Tre personer jag utmanar:

*Ninniz
*alni
*Coyntha

Nu e det dags!!

 God morgon på er alla som läser här!

Ja! nu är det drygt 3 timmar kvar till bussens avg från Resecentrum här i Sandviken..Den ska ta oss ner till Terminalen i Stockholm där båten Birka paradice ligger och väntar.
Den avg därifrån kl.18.00 ikväll..Väntar med spänning hur det ska bli/gå..

Imorgon på vägen hem så får väl barna & vi bada i deras pool..Och så får vi handla lite, ska se om jag hittar något till mamma på båten, hon fyller ju år dagen efter mig..

Nej! nu ska jag in & ducha och fixa det sista inann det är dax att gå..Ha det gott så återkommer jag hur det varit & lägger in några bilder på resan.

kram Helena

God morgon alla!!



Hoppas ni har sovit gott!  För det har jag gjort...
Anders & Maria kom ju hem igår kväll, så dom kom över hit en sväng, för att hämta nycklar och lämna nykeln till hyrbilen som Gubben skulle lämna tillbaka nu på morgonen..

Så det var bara att gå upp för gubben när klockan ringde vid 06.30 skönt när man har semester eller hur?
Men men har man sagt att man ska göra det så, då får man göra det...
När han skulle gå från jobbet så ringde han mig & frågade om jag ville möta honom och det ville jag ju,skönt med en promenad innan frukost,sen smet vi in på ica och köpte lite frukt så man har något att tugga på =0)

Nu sitter jag och tittar på tv3 på ett program med modeller som har bläckfisk på huvudet & ålar, fiskar runt halsen
*gud vad äckligt* Och en stor krabba på huvudet...vad är detta för värld vi lever i??
Ja! ni ska bara se det!

Rickard har vaknat men REbecka sover gott i sin säng fortfarande..Undrar när hon ska komma upp?
Vi skulle ha kört grejor till tippen idag men det får bli en annan dag för skåpbilen var utlånad..Och imorgon så åker vi ju till Åland..SÅ vi får se på Torsdag om den är tillbaka då..

Nej! nu får jag göra lite nytta, kanske skulle börja packa tills imorgon..
Ni får ha det på en stund!
Tjingeling

Här bakas det :0)

Ja här bakas det för fullt, fick en liten paus nu imellan...
Jag har bakat tekakor, vv kanelbullar & nu står Gubbens favorit kaka i ugnen, *Kokosrutor*
ska bli skoj och se om man får smaka en bit av den sen =0)

Jag måste få inhandlat mig en extra frys snart, för nu är frysen full igen..Kan ju inte göra så mycket mera, och jag som verkligen ville baka lite olika grejor idag!! men men får ta det en annan dag..
Ska nog ta och sätta på en kopp kaffe, för man blir ju inte hembjuden till någon eftersom vi inte känner så många här uppe..

Sen så är min älsta son & hans tjej i Strömstad, dom har varit på gatebil i norge sedan Torsdag, så nu stannade dom till hos mina föräldrar på en fika innan hemfärd..Det är ju en bit som sagt att köra, och så regnar det ju oxå så hoppas dom kör försiktigt...

Dom har ju hyrbil från volvo, och härom natten drömde jag att Anders blev ihjälslagen på campingen & Maria vågade inte köra hem bilen själv så jag & gubben fick sätta oss och köra ner till Norge och hämta hem den och dom andra..
Vilka konstiga drömmar man kan ha ibland..

Jag drömmer alltid äckliga dödsdrömmar när jag drömmer..Konstigt det igentligen, är väl rädd om mina nära och kära..Så det ligger nog i mitt undermedvetna att det får inte hända dom något...Jaja! jag börjar väl bli nojjig, får skylla på min ålder..

Nu ska jag fortsätta med mitt bak, ha det gottans så länge så hörs vi
Tjingeling!!


Ja! nu har jag fått med både gubben & Rebecka  på en promenad på 1 timma, var skönt att komma ut efter hela dagen inne med bak.=0)
Jag blir så rastlös, jag måste ut och gå för annars mår jag inget bra!! Så nu är det gjort..
Jag stal även en kakbit av gubbens kaka, han blir nog inte glad, men vad f-n jag har ju bakat den så varför kan inte jag ta en bit av den?  Och en go kopp kaffe till *mums, mums*

Nu känner jag för att hitta på något igen, kanske ska gå runt här hemma och se om det är något att kasta till tippen, och något till loppisen på lördag..Man har ju så jädrans mycket saker överallt..
Så ni får ha hej på en stund!!

Färgat håret då!!

 allihopa som kollar in här!!

Idag så har jag & gubben grejat med våran nya bil..Han har bytat skramelstagen & så har vi hjälps åt med att måla grillen svart på bilen, vi tyckte det var snyggare än silver..Ni kan kolla själva!!


Sen så har jag gjort middag & idag blev det kokta färska potatisar med bacon & fläskfile , bea & grönsallad..
Och så ville jag ta en långpromenad nu ikväll med gubben, men när vi gått en bit så började det spöregna, så jag ville vända..Inge skoj att bli dyngsur..

Så jag gick hem & färgade håret i stället & gjorde slingor på Rebecka..Vi blev nöjda båda två..Man får ju göra sig fin nu när vi ska på kryssning på Tisdag..*fniss* Nej! jag gör det för jag e ju sååååå gråhårig e ju en gammal kärring på snart 40 år och då får man ju dölja skavankerna *hihihi*

Robban sa i kväll att vi kunde ta ensväng ner till mina föräldrar imorgon & åka hem på Måndag igen, men jag har ingen lust för det tar ju ändå drygt 6 timmar dit & det är ju så kort tid att vara där, hade vi inte bokat båten så, då kunde man åkt..

Föresten jag ska lägga ut bilderna på barna när Maja och dom var här så får ni se sminkningen på dom *herre gud * säger jag bara...

Rebecka Martina & Jane

Jane & Rebecka

Rebecka & Jane

Här kommer några andra kort under deras vistelse här!!

Jane & Rebecka

Maja

Martina

Martina

Jag

Rickard & maja

Rickard

Det var några bilder det!!
ha en forsatt trevlig kväll..kram

natti natti små vänner!!

Hänt saker!!

på er alla vänner!

Ja!  Igår kväll så var vi på väg till bio i Gävle men åkte och köpte en bil istället..Och det blev en Opel vectra 2,0 1997
Typ blå/lila i färgen och 16" alufälgar  Visst finns det lite ytrost, men det fixar vi och så får vi en bra & billig bil..

Och idag så stack jag & gubben ner till Uppsala, för att gå på biltema och köpa lite grejer som gubben behövde..Sa ju att det är ju lika bra att åka idag än att vänta...

Så nu sitter jag här, och gubben sitter i sovrummet & spelar  tecken 5..Jippi vad roligt livet blev helt plötsligt!!!
Sitter också och funderar vad vi ska äta idag, börjar bli smått hungrig...Får väl höra med dom andra vad dom vill ha att äta..

Vet inte om det blir bio imorgon istället ungarna vill ju gå på Kungfu panda eller vad den heter..Det är ju smygpremiär på den imorgon, får kika in på sf bio och se om det finns några platser kvar..

Nej! nu ska jag fixa mat, magen kurrar rätt bra nu  men vi hörs!!
Det får väl bli en sallad för mig! Eller vad tror ni??
kram Helena

Hej igen! det blev ingen sallad det blev en promenad till ica och inhandla grejor till Tacos som gubben hade beställt..Jag var ju inte riktigt sugen på det då, för jag har förätit mig på det en gång i tiden..men men jag fick äta det ändå!!
Här är en bild på våran ny beg bil då!!
 Taget med min nya sonny ericsson då, kanske inte den bästa bilden men..Den är pigg & går rätt bra & duger för lilla mig...
Ha nu en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon...

Natti natti små kamrater!!!

Bilbingo med ungar!!

 Ja! nu är vi hemkommna från bilbingon i Storvik. Hela familjen åkte dit idag..Skoj om man kan göra lite med familjen nu när gubben har semester..
Och barna klarade duttningen bra..Men vi vann inget som vanligt =0(
Men barna tyckte det var roligt iallafall..I pausen så gick vi och köpte fika, och det var uppskattat..Hade tänkt ta med fika, men Carina & Tord kom hem en stud så jag hann inte göra iordning något..

Rebecka satt med ett nr ifrån flera gånger under spelets gång, men nära skjuter ingen hare sägs det ju.=0)
Nej nu ska jag göra mig färdig för sängen, har blivit sent varje kväll nu, men vi hörs imorgon natti natt natt alla vänner där ute!!
Kram & sov gott nu!!



Ny mobil K770i

 Ja! nu har den äntligen kommit rätt!!

Jag hämtade ut denna idag på ica..Så nu har jag lagt in alla nummer igen *pust* har en del kan jag säga *skratt*
Min dotter fick min andra Rosa sonny ericsson Z610i...Blev ju sugen att byta eftersom jag är förtjust i lila & silver då =0)

Sen så i morse så bokade jag en kryssning med Birka, jag , Robban & barna åker Tisdag- Onsdag nästa vecka..Barna väntar med spänning, det e ju alltid roligt med stor båt & att man kan få sova på den..så det blir nog bra hoppas vädret blir fint, för jag blir ju så sjösjuk om det gungar det lilla minsta, så ligga i hytten & spy känner jag ju inte för precis..

Ha det gott så länge så hörs vi!!
Tjingeling!!!


Är min blogg så bra??




Jag fick denna för att min blogg är bra!!
Tack så jätte jättemycket!!
Kram Helena

Hm solen tittar fram=0)

 God morgon alla vänner där ute!!

Idag var jag uppe innan tuppen tror jag! Gubben skulle upp tidigt för han skulle ner till jobbet en sväng & hjälpa sin jobbarkompis med en grej, så han e väl hemma igen till 10.00 får jag hoppas..

Så nu sitter jag här samtidigt som jag kollar på nyhetsmorgon på tv4. Titta ut förrut och solen tittar fram idag, det ni!!
Det var väl ett par dagar sen sist..

Jag och gubben sa igår kväll om det var lika dåligt väder idag så skulle vi ta med barna till badhuset, men nu blir det inte det idag eftersom  solen tittar fram så gubben sa att vi skulle åka in till Gävle och kolla affärer istället..Och då kan han ju passa på att köpa mobilen han ville ha..

Han räknade nog ut det så..Men jag vill köpa lite nya kläder..Så vi får väl se vad som händer, berättar mera om det senare idag...Vägde mig i morse och då stod vågen på 71 kg hoppa satt den stämmer, återstår att se på Torsdag!!

Nej! ni får ha en riktig skön Tisdag och hoppas ni också får se solen nu efter all regn som kommit idagarna..
Kramizar till er i massor!

Ja! vad säger man??

 Go kväll alla där ute!!

Hoppas inte ni har haft en lika blåsig & kall dag som vi här i Sandviken...Idag är det första dagen som gubben har semester utav 4 veckor....Så man får ju hoppas att det blir finare väder & varmare så barna kan få bada lite...

Idag så åkte Rebecka till en kompis i Järbo. Och vi andra tog en sväng till Valbo, gubben ville ju kolla efter en mobil..Men dom hade inte den på lager som han var sugen på då..Så vi får se om vi tar en sväng till Gävle imorgon och kollar på nian..För där vet jag att dom har iallafall.

Sen när vi kom hem från Valbo så tog jag & gubben en långpromenad som tog 1timme 20 min. Jag gick vägen om Linda och häls på henne, hon hade fixat kaninburen nu, så nu var det bara kaninen som fattades, men den skulle ju hämtas när hennes sambo kom från jobbet..Men kaninhuset var väldigt nice Linda!!

Under tiden vi gick så ringde det en kille som ville komma och kolla på våran Volvo 855 som jag har ute på anonns..Så han och 2 till kom och tittade, han tyckte den var fin för sin ålder så han köpte den, så nu är jag utan både bil & cykel så nu får jag kolla runt efter nått av det..Har ju ingen lust att gå jämt...

Sen så pratade jag & dottern om vi skulle ha en ny loppis den 19.e juli, för hon är duktig på att sälja saker, och finns det någon som vill köpa det så, istället för att köra det till tippen så får någon andvändning för sakerna & kläderna så är väl det bra..

Och nu på Onsdag så blir det nog att röja i förådet i källaren, Gubben ska låna en skåpbil, så vi får det till tippen med engång..Har hur mycket skit som helst.Och andvänder man det?? NEJ!!!

Nu ska jag göra mig iordning för bingen har fått ont i huvudet av allt blängande på datorn..
Ha en god natt så hörs vi..
kram Helena


Vad är det som händer??

Go kväll vänner!!

Hoppas ni har haft en trevlig dag! Här har det väl inte hänt så mycket idag..Har känt mig lite trött...
Vi var på väg till Valbo idag på middagen för gubben ville köpa en ny mobil till sig..Men jag vände i dörren Ungarna jobbade sig som vanligt..Mest Rickard faktiskt, tror han fick typ dampryck, han var helt hysterisk för han skulle minsan ha en ny mobil..

Men han fick ju Rebeckas moterola i julklapp av henne som hon inte alls haft länge...Den hade han förlagt någonstans och visste inte var..Så Gubben sa till honom att leta fram den..Det var då han blev helt galen, för pappa hade ju lovat honom sin mobil om han köpte en ny någongång..Så nu fattar ni att jag vände i dörren..

Så det blev ingen tur till Valbo, och gubben fick ingen ny mobil...Och Rickard fick gå in på sitt rum och stanna där och leta upp sin mobil som fanns där någonstans bland alla leksaker och tv spel & grejor...Efter en halvtimma så kom han ut med sin mobil..Han hade hittat den, efter mycket skrik & gap...

Sen så har gubben kopplat in tv spelet på våran tv i sovrummet, så nu sitter bebisen där inne och spelar tecken 4  Och hur skoj är det på en skala 1-10 då? -53 från min sida..Och han som ska ha semester i 4 veckor nu, då blir väl han sittande där. *suck* ni ska höra vilka ljud han har för sig där han sitter, han måste leva sig in i det riktigt...

Min kusin & hans tjej kom på en snabbfika förrut, dom hade varit i Sala på kalas..
så nu sitter jag här och funderar på att röja lite, jag har fått tvätta 3 maskiner tvätt idag iallafall, alltid något..
Så ni får ha det gottans så hörs vi!!
kramizar i massor

Go kvällans!!

 Go kväll i stugorna!


Hoppas ni har haft en skön dag!  Jag har haft loppis ihop med min svärdotter  & Dotter.
Fick sålt en del. Som Min cykel,en mobil,kläder,saker & Porslin mm     Så nu får jag införskaffa mig en ny cykel, den jag hade var bara på 26" och den tyckte jag var liten, jag vill ha en 28" så man kan sträcka ut bena riktigt när man cyklar...

Sen så har jag & gubben varit på en kort promenad, så nu sitter vi framför tv & myser med lite godis..(men jag äter inte så mycket)
Imorgon får jag ta tag i tvätt & städning, det har kommit efter nu i några dagar..Så imorgon så.....

Vädret har ju inte varit det bästa idag, men man får vara glad ändå för det har ju inte regnat iallafall...Men det har varit rått så när jag kom in efter 4½ timme ute så var jag frusen & trött kan jag säga...

Nej! nu ska jag kolla vidare men ha det bra så hörs vi vänner!!
kramizar

118100

Ja! som sagt så skickade jag oxå in och frågade vem Helena Börjesson va?
Till svar fick jag:

118100 tror att Helena börjesson är en underbar och rolig tjej
med båda fötterna på jorden.
Helena avgudar solen och sommaren
Hon har namnsdag den 31 juli och älskar  att få
fina presenter.

 kram

mmmmm

 Go kväll alla där ute!

Hoppas ni har haft en skön & varm dag? för det har jag haft...
Jag & min svärdotter plockade undan ute i förådet, och plockade ut lite grejer till loppisen som vi ska ha imorgon mellan 12-16..Hoppas det kommer några så man kan bli av med lite grejer & kläder som min dotter har växt ut..Vissa kläder är inte andvända ens..

Men fy vad varmt det varit idag!
Nu ikväll så gick vi till Stensätras pizzeria...Och jag säger det aldrig mer..Det var det äckligaste vi ätit någonsin..Jag tog ju kycklingsallad som vanlig, den var så smaklös, ända som smakade något var rödlöken som låg vid ena kanten..Sen så låg det ett skivat ägg som var svart runt om det gula..och inte nog med det så kollade jag smörpacketet som låg på talriken med brödet som var degit..SMÖRET HADE GÅTT UR DATUMET! och vet ni när????
JO! DEN 13 DEC 07. FATTAR NI ELLER???

Att dom ens får hålla uppe när dom serverar gammalt skit...
Nej! nu ska jag sluta gnälla, fattas väl bara att vi åker på magsjuka också!!!

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll alla vänner!
 kramizar till er från mig!!

Tandläkarn =0(

  Som sagt så var jag hos tandläkarn imorse!

Fick beställa en tid, för jag trodde att jag bittit bort en bit av den lagning jag gjorde innan jul...Så det var bara att palla sig dit. Skulle vara där kl. 07.40 Vilken tid sen, ifs så var jag ju uppe för jag väcker ju min älskling varje morgon med frukost..

Väl där så fick jag sitta och vänta en 15 minuter innan dom kom & ropade upp mitt namn, redan där så hade jag tröttnat på att vänta...Sen väl inne i stolen så kollade tandläkarn min tand, ( han kommer oxå från Götet) och sa att det var den sista tanden som det hade blivit en skada på..*suck*

Ännu mera utgifter tänkte jag tyst för mig själv, men men jag måste ju fixa det för det gör ju så förbaskat ont när man äter på den sidan och det fasnar något där...Så bad han sköterskan om HÄSTSPRUTAN (är som sagt livrädd för sprutor).

Han körde in den och bedövade!! ajjjjjjjjj vad ont det gjorde & sen så skulle han borra, och sätta på någon jävla stålring som skulle skruvas åt oxå, fan vad ont det gjorde i tandköttet..Dom e ju inte direkt aktsamma, bände och vred med både spegel & sug..När det var klart så såg det ut som om jag hade varit på ett slakthus, blod runt ansiktet,ja jag såg inte klok ut...( Det gör jag ju inte i vanliga fall heller för den delen)

Och sen så kom vi ju till själva  poängen!! HUR MYCKET KALASET GICK PÅ DÅ...
Kom ut till Receptionen och hon bakom disken säger: 1265 kr blev det idag då!!   Herre jävlar tänkte jag!! ÄR det så jädrans dyrt för att få en spruta borra lite & lägga igen hållet????

Tur att jag inte ska tillbaka för kontroll försen nästa år i April...
Nu har jag gnytt av mig lite...ha en trevlig kväll
Skit  happens

Fy fan vad jag är bra!!

 Jag är såååååååååå glad att jag åkte till Gävle idag på förmiddagen och vägde mig!

När jag gick upp på så hade jag gått ner HELA 2,3 KG på 2 veckor..Heja mig!! Så nu har jag 1 hg kvar till min 4.e stjärna & 3,3 kg till målvikt...Hoppas, Hoppas att jag klarar det  tills jag fyller 40 år den 12 Augusti...

Ville bara skriva av mig lite Gladhet..Ha en fortsatt skön dag!
kram Helena  Oyee oyee

Bil till salu =0)

Hejsan!

Har  en fin pärla till salu  BÖR SES & KÖRAS..


     

Volvo 740 GLE 1989 

* Gått ca 30000 mil
*El-hissar
* C-lås
* ABS bromsar
* Drag
*Automat
* Nästan nya sommardäck
* Måste ses & köras
* Nybes
* Skattad till nov -08
* Nyservad & bytt kamrem maj -08

PRIS. 14,500 kr

Trött!!!

Ja!  idag känner jag mig som Homer  Trött, Trött!! Jag låg länge idag..Men jag var uppe kl.06.00 och gjorde frukost till min älskling, och sen när han stack till jobbet så gick jag & la mig igen och kolla på nyhetsmorgon..Somnade o vakna av att lillbrosan ringe & väckte mig vid 08.30.

Min pappa fyller ju 74 år idag!! Jag beundrar honom för han jobbar extra varanan vecka med att köra lastbil (Trailer) Han kör ner till Göteborg från Tanumshede..Och lossar & lastar  mellan 08.00-15.30 Det är stark av honom tycker jag..Synd att man inte kan vara med idag när han fyller, men jag har ju grattat honom per telefon...

Idag så ska jag bara slappa! har inte varit ute och gått idag heller, får se hur det blir med det idag..Regnet hänger ju i luften,dom visade att det skulle bli fint idag, men icke sa nicke solen lyser med sin frånvaro..

Jag vägde mig nu på morgonen och då stod vågen på 72 kg, den stämmer nästan så då har jag tappat 1,6 kg på 2veckor,har ju inte vägt mig eftersom det är semesterstängt här i Sandviken till den 29 juli..Men jag ska åka in till Gävle imorgon och väga mig..Hoppas bara att jag hittar till folketshus där, är ju inte känd i dessa trakter..

Rickard har stuckit ut till en kompis, dom skulle cykla.Och Rebecka tjatar om att kopiera kort, så hon får väl göra det..Ska kanske skriva ut lappar om loppis! Jag & Maria pratade om att ha det nu på Lördag, så då måste vi dela ut lappar runt här & sätta upp på ica så att det kan komma någon..

Man har ju lite som man vill bli av med, vill säga..
Nej! nu ska jag ta mig en kopp kaffe och vänta in gubben som kommer hem på lunch stax efter 12 så ni får ha en bra dag!!
kram Helena

RSS 2.0