Lite kort kanske!!

 
Jag som spööökeeee



Jag på bingo i Storvik!



Våran älsklings dickson!!



Hur ser man inte ut då???



Jag med prillor då da!!



Min älsta dotter bil då som lillasyster like.....

Mår lite bättre idag!!!

Godagens!

Ja! jag mår lite bättre idag!  Min dotter Maria åkte hem för en liten stund sedan...*Tråkigt*
Man saknar ju henne, eftersom man träffar ju henne inte lika ofta längre..
Hon tog med sig sin lillasyster igår kväll till Gävle crusing. Storebror Anders & hans tjej åkte Också dit..

Det var något som Rebecka uppskattade eftersom hon älskar sin storasyster & får vara med och Ragga med henes bil...

Idag så får jag ta tag i tvätten, innan det svämmar över i badrummet..Rickard har stuckit iväg till rampen för att hoppa med sin bmx cykel..Den pojken kan inte cykla normalt längre han gör saker i luften & hoppar med den cykeln så man kan bli rädd ibland..

Han hade rivit sig på cykeln igår, men som jag brukar säga * det härdar tills du gifter dig*
Nej nu ska jag klä på mig och gå & ta mig en kopp kaffe..Vi hörs kanske senare
Ha en skön söndag & ta hand om varandra!
 kramizar från mig till er!!!

Känner mig lite sjuk!!

 Ja! godmorgon eller förmiddag alla!

Idag mår jag inget vidare, har ont i halsen och huvudet, värker i hela kroppen..Så idag känns det som om jag vill ligga i sängen under mitt duntäcke och kolla på tv och bli uppassad..men det går ju inte Gubben jobbar idag vet inte hur länge men men....

Har fått i mig frukost och mitt kaffe nu iallafall..Och det e ju bra!!!
Vad ska ni andra göra idag då????
Min dotter Maria ska ner till Gubbens jobb och tvätta sin bil, bil & bil det är en Rover......Det är en 220 Turbocupe..Stylad och sänkt går inte ens att köra över gupp..men men  hon & hennes kille gillar den så!!

Nej! nu ska jag lägga mig en stund, känns som jag har feber..Tittar kanske in senare..Hejsvejs!!
 ha en superbra dag! och ta hand om varandra!!


Godkväll!

Jag mår fortfarande inget vidare, har stort sätt legat i sängen hela dagen med halsont & feber...
Var uppe en sväng i eftermiddags ochh gjorde middag det blev Potatisgratäng & skinksnitzhel med bea & sallad till..
Jag har ju gjort en veckomatsedel och där stod det som dagens rätt..

Jag visste ju inte att jag skulle bli sjuk nu då!! så det var bara att palla sig upp..Sen senare ikväll så fick jag med mig gubben upp till ica var tvungen att ha halstabletter, han kunde gått själv men jag ville ha lite frisk luft så ..Sen så handlade vi lite lördagsgodis till barna, OCH JAG KUNDE INTE LÅTA BLI ATT ÄTA LITE..*FY PÅ MIG*

Att jag inte lär mig, först potatisgratäng & kött fast jag tog inte så mycket av potatisgratängen då eftersom jag gör ju den med grädde..Denna rätt är min mans älsklingrätt..:0)
Så imoron får jag äta snålt, har ju vvsoppa & vv broccolisoppa i frysen så det får bli det till lunch & middag för min del imorgon...

Nej! nu ska jag lägga mig igen och kolla lite på tv. men ni får ha en skön natt!!
Helena

Igår kom min dotter hem!!

  Alla som tittar in på min blogg!

Som sagt igår kväll så kom min älsta dotter hit på besök..Vet inte hur länge hon stannar..Men det är alltid lika roligt när hon kommer..Rebecka & Rickard blev överlyckliga imorse när dom kom in i v-rummet och såg henne ligga där i soffan..

Jag & gubben hade inte sagt något till barna, för Maria ville överaska dom..Dom älskar ju sin storasyster & saknar henne mycket speciellt Rebecka..


Så nu idag så ska jag & Maria åka till Valboköpcentrum, och börja dagen med frukost på ikea vid 09.30.
Sen när butikerna öppnar vid 10 så ska vi kolla runt lite..
Kanske hittar nogra fynd!!

Men ni får ha en bra dag & ta hand om er!! så hörs vi senare..
 


Halloj!!

 ALLA!!

Hoppas ni alla mår bra! Själv vaknade jag med fibrovärk i hela kroppen, det börjar bli värre nu fram mot hösten vintern.
Men skam den som ger sig!! Jag har fått iväg gubben till jobbet, och Rickard ska snart gå till skolan.Rebecka hade sovmorgon idag till 10.10 kom hon ihåg för en stund sedan och dom som varit vakna sen 0.6.30 *hihihi*

Jag får lea upp mig lite, för jag ska göra mig iordning för att åka ner till centrum och ta en fika med en vän nu vid 09.00.
Ska bli skoj att träffas igen det är ju lite mera än en vecka sedan sist..

Igår gjorde jag färdig några maträtter som jag frös in i portioner, skönt att slippa att stå och laga något hela tiden..Det blev  iallafall  Ost & skinkpaj  Vv soppa & Lätta lådan & Vv Broccolisoppa Lite att ta till när hungern sätter in..

Sen så vaknade jag med lite ont i halsen, men det gör jag jämt när jag har ont i kroppen, så det är inget nytt..
Nej! nu får jag sätta fart, ska få iväg Rickard nu och sen göra mig iordning..
Ha det bra idag och ta hand om er!!
 

Hejsan igen!

Nu är jag hemma efter en hetsig dag!
Först så träffade jag min vän på stan och tog en fika med denna..
Sen snabbt iväg till Storvik för att hämta en grej, och en snabbfika där..Också hem till gubben för han skulle ju komma hem på lunch vid 12.10..Anders kom också över en sväng innan han skulle åka till jobbet, han jobbar 14.00-22.00 idag.

Efter det så kom Rickard hem var meningen att vi skulle åka till Valbo köpcentrum och kolla på skor men det blev Rusta här i Sandviken istället..Dammsugehelvetet gick sönder förra veckan och visst jag var och köpte en ny, men nu skulle jag banne med lämna tillbaka den här skitdammsugaren som jag inhandlat på rusta..

Expediten frågade om jag ville ha en ny dammsugare, men jag svarade nej tack!
Jag ville ha pengarna tillbaka, för det är 2.a gången jag köper något där och det går sönder, sist gång så var det en termosbryggre..Nej! ska inte köpa någon elektronik därifrån något mera....*bara skit*

Och nu så undrar jag om gubben ska jobba över, eftersom dom har helgöppet på jobbet nu till helgen, visning på nya bilar så det är en del att göra inför det..
Annars så får jag väl börja med maten snart, och idag ska dom få ungspannkaka med bacon...Och jag ska ta någon vv rätt har inte bestämt vilket ännu..Så ni får ha det bra!
Hörs kanske sen....Kram

Tisdag & Vägningsdag!!

 Allihopa där ute!!

Ja! som sagt idag är det vägningsdag Och jag hoppas att vågen visar ett minus, och att det står det som stod igår morse när jag vägde mig..

Det är segt nu när det är nära mållinjen...Man kan lika gärna gå upp som ner...Så man vet inte med det fast man har skött både mat & mortion...Men Håll tummarn, för jag behöver verkligen eran peppning nu!!

SEn så har jag planer på att ta en långpromenad, barna gick precis till skolan så nu är jag ledig några timmar..Igår kväll var jag ute i förådet och skruvade ihop hyllorna jag köpte på ikea..Så nu har jag ont i min högerhand idag..

Får se om jag går dit efter promenixen och fortsätter fixa...
Nej! nu ska jag Göra mig iordnig för en skön morgonpromenix. För i eftermiddag så blir det  Vägning!!
Så ha en skön dag alla!

  Kramizar

Godkväll där ute!

Jag är besviken på mig själv, var och vägde mig i eftermiddag..Vågen stannade på 71,7 kg  Viktminskning på -0,6 kg denna vecka..Jag hade räknat med lite till..men men som konsulenten sa" Du är på en platå nu och det kan vara lite trögt nu dom sista kilona"

Jag har 3,7 kg kvar till målvikt, men om jag kommer dit så vill jag väl ta ett par kilo till sen, men som det känns nu har jag lust att ge upp!!
Jag som har skött mig riktigt bra denna vecka med både mat & motion..Men det hjälper visst inte på mig!
Vet snart inte vad man ska göra??!!!

Men men imorgon är det en ny dag! och nya tag..Jag har satt upp ett nytt mål att innan julafton ska jag ha gått ner dom jädrans 3,7 kg...Så ge mig mycket pepp!!!

Nu ska jag inta sängläge men vi hörs..
 Godnatt alla!

Varit på Ikea........

 Hejsan alla!

Ja! jag tog en sväng till Ikea nu på förmiddagen och  och började med en frukost där vid 9.30
Sen så gick jag runt och strossade för mig själv, jag åkte nämligen dit för jag skulle köpa lagerhyllor till uteförådet, måste få gjort iordning  där ute nu innan vinter..Har tänk det länge men aldig blivit av försen nu...

Sen så blev det ju en del andra grejor som det alltid blir när man kommer till ikea..Kan ju vara bra att ha....
Sen gick jag till Toys u us och köpte samlarbil till gubben, och Anders det var rea på några av dom nu, men det fanns bara 2 stycken kvar att välja på..

Efter det så åkte jag över till skohuset för jag är ute efter boots..Jag vill ha ett par iår..Men jag hittade inga sen in på Siba och köpte färgpatron till skrivaren, för jag ska skriva ut lite fotografier som ligger i digitalkameran..så jag kan rensa den sen..

Ochsen hemåt men först vägen om mac donalds inte till mig själv utan till gubben för han skulle fixa klart bilen på lunchen så han skulle inte hinna hem idag, så han fråga om jag kunde köpa med mig mat och komma dit med det..Och det gjorde jag..

Så nu är jag hemma, sitter här med huvudvärk idag med fattar inte det, att det inte vill ge med sig någongång...
Och så i morse hoppade jag på vågen för jag är ju nyficken nu när jag skött mig bra denna vecka med både mat & motion så efter duchen så ställde jag mig på den och då visade den 70,9 kg.. Jag får hoppas att den stannar där tills imorgon då jag ska iväg & väga mig för då får jag min 4.e guldstjärna....

Förra veckan vägde jag 72,3 kg..så hoppas och håll tummarna för mig imorgon!!
Nej! nu ska jag ta en huvudvärkstablett, men ni får ha en fortsatt trevlig dag..


kram Helena

Vackert väder idag med :0)

Ja! god eftermiddag alla!
Det blev vackert väder idag med..Här har det inte hänt mycket inte, mest tjatat på barna som inte lyssnar "som vanligt"
Sen så har Carina & Tord varit här på en fika..

Jag ville tagit en sväng till Åshammar eller vad det heter det har varit marknad där i helgen, men det blev inget med det, jag har burit ner lite till källaren och tvättat, och gjort mat...Har haft en sån migrän idag! Har tagit tabletter men inte hjälpt speciellt mycket då!!

Nu så har gubben åkt iväg för att fixa lite på bilen, och ungarna håller sig lugna, jag själv funderar på att gå ut i förådet och slänga en del grejer därifrån..Eller oxå så skulle jag vilja ta en promenad, men det väntar jag nog med tills gubben kommer hem igen..

Det var meningen att vi skulle åka till Uppsala igår och köpa min cykel, men jag orkade inte efter att jag blivit "vansinnig" på barna jag fattar inte hur dom orkar, bråka från det att dom öppnar ögonen på morgonen tills dom stänger dom på kvällen??? Det har varit ett jädraans liv...

Och inte vill dom gå ur heller!!
Nej! nu ska jag hitta på något innan huvudet går av på mitten så som det värker..
Ha en fortsatt trevlig söndag!
kram

Städa lite kanske!!

Ja! man får väl ta sig i kragen och plocka upp lite och tvätta..Inte för att jag tycker det är roligt då,men ett måste. Nu ska snart ungarna gå till skolan, skönt att få en liten stund för sig själv på morgonen..

Vid 9.00 ska jag med Min älsta son & hans tjej till Hyresbolaget för dom ska säga upp lägenheten och flytta till Hofors där båda nu jobbar, det är ca 3 mil härifrån så inte så långt bort..Men så ska jag ju ta över deras parkering så därför ska jag med..

Det ser ut som om att det blir någolunda fint väder idag, uppehåll och solsken nu iallafall..Så man får hoppas att det håller isig..Ska ta mig en promenix senare, måste ju få göra det, och igår så testade jag min dotters regnjacka i stl 170 och vet ni vad!!! JAG KUNDE HA DEN...:0) så nu lånar jag den om hon inte ska ha den själv bra va???

Men jag måste få komma iväg och köpta mig en egen regnjacka oxå...
Nej! nu kallar syslorna..så ha nu en jättefin dag allihopa där ute så hörs vi!
kramizar

Hej hej alla där ute!!

  God morgon alla där ute!!

Äntligen har vi fått tillbaka våran dator..Det var en kompis till min älsta son som är datatekniker som var så snäll och hjälpte oss att fix datorn..Den hade fått så mycket virus i sig så därför pajade den ihop..Men nu är det fixat och den är supersnabb..Me like...Inte seg här inte...

Igår hade jag besök av min vän, hon kom över hit på en fika, och det var en trevlig fikastund!! får vi göra om snart...
Sen idag så ska gubben ta med sig en skåpbil hem frn jobbet för vi ska köra en del till tippen som inte blev gjort på semestern..

Och så har barna kommit iväg till skolan,,SKÖNT, så nu ska jag snart göra mig igjordning för en långpromenad med hörlurar och musik..det är ju ett tag sedan jag hade det, för gubben har ju gått med mig nu det sista och då kan man ju inte andvända dom precis..

Och i Tisdags var jag och vägde mig :0( hade gått upp 0,2 kg men jag får skylla mig själv det har ju blivit en del kakor, tårta, och smörgåstårta under veckan som vart..så nu blir det HÅRDSTRAMNING från min sida!!

Igår så åt jag inte upp mina ap points, ska inte göra det den här veckan får se om det vissar bättre resultat på vågen på Tisdag!! Hoppas hoppas på det..Men det är seg nu dom sista kg..

nej! nu ska jag fixa mig och gå ut innan regnet kommer!
Ha en superduper dag där ute nu & massa kramar! Så hörs vi..


Ja! Våran dator är paj fortfarande :0(

  Godagens alla!


Ja! här regnar det och blåser regält vill jag lova. Men jag & gubben hann iallafall ta en promenad på 1 timma innan regnet kom.Så nu sitter jag här på barnas dator och skriver lite, f-n vad seg denna är att skriva och titta på...

Får lämna in våran dator så dom får fixa den..Igår hade vi fint väder här, då var jag & gubben ute och gick över en timme..Skön men varmt..Sen så var Linda här en sväng och grattade mig, fick en jättefin ljuslykta & en blomma  ( kommer inte på namnet) Men fina var dom vart fall. TACK VÄNNEN en än gång!!! Ska lägga ut bilder på presenterna senare när daorn funkar igen..

Och imorgon kommer den stora dagen jag väntat på länge!!
BARNA BÖRJAR SKOLAN..OYEE OYEE vad skönt det ska bli, Det är jobbit när dom ska vara inne och bråka och stoja hela tiden, så det blir bra nu när allvaret börjar igen..

Komma in i riktiga rutiner med läxor och sänggående på kvällarna, för det har dom ju inte haft nu under sommaren precis, så att vara lite själv på kvällen har inte funnits alls, Bara det ska bli skönt..

Min minsta dotter ska ju börja i 6.an och lillkillen i 2.an, tiden går så fort hänger inte riktigt med..Men men
Nu ska jag gå och dricka en kopp kaffe och vila fingret, för man måste slå rätt hårt på denna dator för att kunna skriva något alls..

Men på återsende!!
Och ha det gott i regnet...kram

Tackar & Bugar!




Hej & god dag!

Jag vill börja med att tacka alla som varit inne och grattat mig på min 40 årsdag!
Ni är bara för gulliga!!
Det var en trevlig dag, med en del gäster, både sådana jag inte visste skulle komma & sådana som jag visste..

Har inte kunnat tacka tidigare eftersom min & gubbens dator har pajat, vet inte vad som hänt så jag får lämna in den så någon får kolla upp vad som är fel..

Det var ju ett litet kalas igårmed eftersom min mamma fyllde år igår..
Men dom har åkt iväg nu hem till sig, Både skönt och tråkigt.. Man saknar dom när dom inte är här men vill att dom ska åka efter några dagar när dom är här, lite konstigt det, men det blir så jobbigt när man borpå varandra ett tag..

Så nu håller jag på att tvätta och dona lite. jag har lånat barnas dator nu, och den är seg kan jag lova, men jag återkommer..Ha en fortsatt trevlig dag!!

Kram


Min födelsedag idag!



Ja! som ni alla kanske vet vid det här laget så fyller jag ju 40 år idag! *suck*
Har väl lite panik! Som min älsta son säger du blir TANT mamma...Jag har ju varit Kärring sen 30 sååå
Vad blir här näst??
Min älskade gubbe  Grattade mig nu på morgonen med en stor go puss! och ett kuvert med pengar från honom & barna...Me like....
Ska  köpa mig en cykel för dessa..

Visst jag är inte rädd för att bli gammal, för det blir ju alla, men alla gråa hår får jag panik över, det är inte fint på mig tycker jag, Och som min älsta son sa härom kvällen vad "Rynkig du blivit" mm sa jag det blir man när man blir gammal & när man går ner i vikt när skinnet varit uttöjt!

Sen i eftermiddag ska jag åka en snabbis till viktväktarna och väga mig, måste ju se om jag gått ner något gram denna vecka :0)
Så det blir inte mycket kak & tårtätande för mig idag inte, bara för att man fyller år..
Nej! nu ska jag kolla lite på tv..Så ni får ha en trevlig dag där ute så hörs vi till kvällen..

 kram från en 40 åring!

Utmanad igen med foto denna gång!

Sommarens bästa bild

augusti 11, 2008

Jag har blivit utmanad av Terese, nämligen en fotoutmaning om att visa sommarens bästa bild!

Bilden behöver inte vara den fototekniskt bästa, absolut inte!
Utan det är själva motivet som räknas. Det kan vara sommarens bästa händelse, en måltid, en bok, ett klädesplagg, ett tv-program etc...
Du kanske redan har tagit en bild som kan visa sommarens bästa..för just Dig.
Eller så kan du ta en bild för just detta uppdrag



En bild där far & barn lever ut sina känslor! På Leksand sommarland Sommaren 2008



När vi åkte till Åland med barna!

Jag utmanar:

Jessica
Ninniz
Sockerpinglan

Korten är väl inte dom bästa, men ett minne från sommaaren 2008

Kramar


Utmanad :)

augusti 11, 2008

Jag har blivit utmanad utav Coyntha

Tre saker jag gör när jag vaknar:

*Stänger av väckarklockan
*Går på toan
*Väger mig & väcker gubben

Tre saker jag måste ha under dagen:

*Puss från gubben
*Promenad
*Kaffe & mat  :-)

Tre personligheter hos mej:

*Glad
*Målmedveten
*Omtänksam

Tre saker jag gärna ägnar mig åt:

*Min blogg
*Min familj
*Mina vänner

Tre saker jag är rädd för:

*Att dö innan mina barn är så pass gamla att de kan vara självständiga
*Att någonting händer mina barn
*Att jag mister min familj


Tre saker jag drömmer om:

*Att mina barn kommer att bli framgångsrika i livet och deras drömmar bli verkliga
*Att leva resten av livet med min gubbe
* Att Vinna en stor summa pengar


Jag utmanar:

Jessica
alni
Terese


Hej! det blir ett kort inlägg :o)

Ja! som sagt det blir ett kort inlägg nu..Mina föräldrar och storebror är på väg hit från Strömstad så dom kommer om några timmar..Dom blir nog här ett par 3 dagar skulle jag tro..

Sen så springer jag runt här och plockar som vanligt det tar ju aldrig stopp det  där, tvätt ,saker överallt..
Och gubben har åkt ner till sitt jobb för att fixa lite på bilen rost o så..Så han får man ju inte mycket hjälp av heller..
Jo! han tog med sig soperna ut :0) när han gick!

Nu ska jag fortsätta, med det jag höll på med..så jag tittar kanske in här sen om jag hinner..Ha det gott så länge
kram

City festen!

 God eftermiddag!

Vad som har hänt idag!

Ja! först i förmiddags så var jag in en sväng till centrum och träffade en ny " kompis" Vi tog en fika och satt och pratade om allt möjligt..Jättetrevligt var det iallafall. *Så det gör jag jättegärna om*

Sen så har jag & gubben Och barna varit till Gävle på City festen och kollat.Väldans massa folk var det där iallafall, men nu har man ju varit där och sett det också..Men jag tyckte det liknade mer en marknad..

Vi har ju varit på Göteborgkalaset en del, så man vet ju ungefär hur det är..Ungarna tjatade om att åka karuseller, dom fick pengar men åkte dom något då? Ne som vanligt Rickard ville inte åka det Rebecka ville åka och hon ville inte åka själv, så det slutade med att vi åkte hem och ingen fick åka något alls..

Sen när vi närmade oss Sandviken så kom det en jätteskur så man såg inte vägen framför sig så det var att snigelköra en stund..

Och så har vi hunnit med att göra middag! så nu ska jag slappa lite..Så ni får ha det gottans så hörs vi..
Tjingeling & hej

Trött :(



Godmorgon i regnet!

Ja! idag är jag trött också har jag ont i hela kroppen, jag har hållit på med bakning i 2 dagar, så det tar på mina leder. Och man ska inte tala om vädret det påverkar min värk också väldigt mycket..
Men idag måste jag få städat också *suck* inget roligt alls..Men det måste göras det med..

Hoppas jag kan få lite hjälp av min dotter! Gubben har kommit iväg till jobbet och jag har fått mina 2 koppar kaffe nu på morgonen, och vågen visade 0,5 kg ner så det är på rätt väg tror jag..(Får tänka posetivt nu för att ta dom sista 5 kg innan jul..

Jag siter här och funderar på att lägga mig en liten stund till och titta på nyhetsmorgon, ungarna sover ju fortfarande och så REGNAR det ju ute, annars hade jag tagit min långpromenad..
Måste också inhandla regnkläder har ju inga, kan ju inte gå med paraply när det blåser, så ett regnställ är ett måste om man ska kunna gå ut på sina promenader..

Nej! nu ska jag titta på tv, menjag tittar in här senare
Ha en trevlig dag i regnet!

  kram


Japp här ska bakas!!

 Godmorgon alla!

Ja! nu har gubben kommit iväg till jobbet, och ungarna sover fortfarande..*skönt med egen tid*
Hade tänk gå och lägga mig igen och kolla på nyhetsmorgon, men så funderar jag på att börja baka så jag får det gjort.

Jag och Rebecka bakade snickerskakor i gårkväll, inte så viktväktarvänliga men gud så goa.:0)
Ska lägga ut receptet här sen om det finns intresse!!

Mina föräldrar och storebror kommer ju hit på söndag och stannar några dagar, tror till Torsdag eftersom min mamma fyller på onsdag. Så vi får fira henne på Tisdag när jag ska ha kaffe & tårta.. Då fyller hon 63 år

Senare idag hade jag tänkt ta en tur till Storvik och hälsa på Carina, det är ett tag sedan jag var där..Faktiskt inte sen hon skulle passa barna för oss.*skäms lite nu*

Nej! nu ska jag sätta fart så det blir något gjort, ha en bra dag så kikar jag in här sen.
  kramizar från mig till er!!

NU ÄR DET GJORT!!

Hejsan alla där ute!

Ja! som sagt nu är det gjort har varit och vägt in mig på viktväktarna idag igen efter 4 veckors uppehåll..
Jag var både glad & nöjd hade bara 1 kg upp och det är bra för att vara mig :0)
Så nu blir det nya frächa tag fram till jul utan fusk och massa onyttigt.. Jag trodde jag hade mera kilo upp som typ 2-3 kg men 1 kg kan man leva med med tanken på vad jag har ätit under semestern..

Allt från godis till pizza & sprit & godis så man får vara nöjd..
nu ska jag ta min dagliga promenad men jag tittar in här senare ha det gott allesammans!


Kram

Regnet det bara öser ner!!

 Ja! hej alla!

Som det står i rubriken så öser regnet ner & det blåser rätt bra också.:0(
Jag måste ta mig ut för att handla hem veckans mat och bakgrejer för dennna vecka måste jag baka till jag fyller.
Också måste jag baka bröd, för det har tagit slut nu, så det har fått blivit köpebröd nu i några dagar..

Annars har det inte hänt så mycket, går runt här och plockar och imorgon ska jag gå till viktväktarna har inte varit där på 3-4 veckor nu så nu måste jag ta tag idet igen, jag har hållt mig till mina points nu inårgra dagar men jag måste ju iväg och väga mig också..Annars blir man väl utskriven..

Nej! nu ska jag sätta fart, tittar in här senare ha det gott så länge!
kram Helena

 uch  & blä för detta elände!!

Långprommenad :0)

 Alla!!

Igår hände det inte mycket här inte.. Men idag så har jag och gubben gått en långpromenad på ca 2 timmar
Ungarna hade bestämt med några kompisar att dom skulle kolla på film här hos oss, och då ville vi inte vara ivägen.
vi gick runt sätra som vanligt, men vi såg en skylt som det stod loppis på så vi gick in mot den gatan och det var inte en som hade loppis utan hela kvarteret hade det stora som små, lite festligt faktiskt!!

Sen så gick jag och gubben och planerade för framtiden, nu är vårat mål att köpa hus, men först så får man ju spara så man har till handpenning och sådant, och så får man ju se vad man vill bo, för det ska bli sista gången vi flyttar i våra liv nu..så det måste kännas helrätt allt ihopa innan man slår till..

Men vi har blivit lite sugna på Hofors i ett litet område som heter Born..Verkar trevligt med mycket barnfamiljer och så..Även Järbo låter lockande men vi får  se för vi kan ju inte flytta för långt bort eftersom gubben jobbar ju här i Sandviken och pendla flera mil om dagen är ju inte det roligaste..

Nej nu ska jag göra mig en kopp kaffe så ni får ha de gott så länge, kanske kikar in här senare..

Tjingtjong luftballong

RSS 2.0