Ännu en varm dag!

 Hej hallå!
Ännu en skön och varm dag!! Och det ska ju hålla i sig hela helgen, vad skönt =0) Det skulle ju bli upp till 28 grader..
Tänkte ta en tur till Hofors imorgon, där skulle det var lite grejer typ tivoli och sådant..Får göra något med barna, fast igentligen har jag ingen lust, för dom lyssnar inte som imorse var det ett jädrans liv..

Jag blir så arg, så jag får jätte ont i kroppen efteråt eftersom jag spänner mig av en konstig anledning..Rebecka hade tagit på sig Rickards shorts och han blev ju arg som vanligt även om han hade fått nya igår..Hon ville ju bara låna, men min lille son e lite snål när det gäller storasyster..Så dom gammla fick hon inte låna för dom skulle han ha..Han skulle ha fått namnet Emil istället för han e en Emil imellanåt.


Det blev dumma ord i mellan dom och den stora skrek och gapa och lilleman var ledsen..Jag fattar inte hur dom orkar att hålla på så varje dag från morgon till kväll..Är det syskon kärlek? Och det verkar som om dom tycker om att mamma blir arg =0) Nog om det! Jag har slängt i en maskintvätt och sitter här nu och skriver och kollar in nyhetsmorgon och väntar på att tvätten ska bli klar..

Sen ska jag gå upp till barnas skola för jag ska prata med Rickards fröken ang. Måndag om jag ska åka med dom på skolresa till Gävle eller inte..
Hoppas bara att det blir fint väder!!  Ha en underbar dag så hörs vi..många kramar..
 Helena


Ännu en härlig dag med sol & värme

Hejsan!

Idag så har det varit en underbar dag idag med! solen har skinnet och det har varit varmt..
Jag åkte till Storvik i morse efter jag kört Rickard till skolan, det e ju såå synd om honom han stukade foten lite lätt igår i skolan, och nu kan han ju inte gå stakarn"  (enligt honom) men men jag körde han iallafall, sen åkte jag ner och tankade bilen..

Och så bar det iväg till Storvik och Carina på en morgon fika..Det var trevligt att vara där utan ungar som tjata att dom ville hem så fort man kommit dit..Vi satt och fikade en stund, sen kom jag på att vi kunde ju åka en sväng och kolla på det, istället för att sitta inne en sådan fin dag som denna..

Så det bar av till Sandviken igen! Vi tänkte gå och titta på pingstkyrkans sekondhand, men dom öppnade ju inte förren kl.15.00.Så jag sa till Carina att vi åker och tar en fika på fik intill.Så kunde vi åka till Ånyo och titta istället men dom öpnnade inte förren 10.00 så vi hade en stund på oss tills dess..

Jag tog en kaffe och en liten kaka och Carina tog en dricka och en budapest..Jag var också sugen på en sådan bakelse, men då hade jag inte fått äta något mera denna dagen nästan..

Vi kolla runt lite på Ånyo, jag skulle se om jag hittade en ljuskrona till balkongen, hade varit fint att ha en ovanför bordet där ute nu..Men jag hittade inget som jag fastnade för..Dom hade inte så mycket grejer idag eller tyckte jag..

Sen så ville jag har lunch så jag sa till Carina att vi åker och äter på Monrose här i Sandviken, Det är en Resturang med insperation av Elvis och monroe..Väldigt fråck där vill jag säga.
Nog om det jag tog en kycklingsallad som vanligt.(kanske är lite tråkig, men jag gillar kycklingsallad) Carina tog Tacosbuffe.."Mums"

Sen när vi var klara så åkte vi tillbakamot Storvik, men vi tog vägen om Dickens föredetta matteo husse och hälsade på skulle se om Dickens mamma skulle ha kattungar igen..Men det verkar som om det inte blir några iår =0(
Och så hade klockan helt plötsligt blivit 13.05 och Rickard slutar ju kl.13.30 så jag fick väldigt bråttom, fick köra hem Carina i en veldans fart och sen snabbt hem och hämta Rickard iskolan..Jag hann precis, han kom ut när jag hade parkerat, så det kallar jag tajming...

Sen så har jag varit iväg till maxi och handlat, och så har jag mött gubben när han gick från jobbet ikväll..Jag prövade t.o.m att jogga och jag klara hela skolbacken och en bit till men sen var jag helt slut, vet inte när jag sprang sist..
Så jag gick resten i snabb takt..Vet inte varför jag börja jogga, kanske för att jag hade musik i öronen, så att i takt med musiken så blev det bara så..


Men jag ska nog inte göra så mera för nu har jag ont i mina knän vill jag lova..
Nej! nu e det dags att göra sig i ordning för sängen, men ni får må så gott så hörs vi.
Natti natt


God morgon alla glada!! Sol & värme idag me =0)



Hej alla glada själar där ute!

Jag ville bara önska er en skön och trevlig dag i det fina vädret som håller isig!!
Själv så ska jag skicka iväg barna till skolan nu & efter det så ska jag ta en tripp till Storvik, till min vännina som bor där..
Jag körde ner gubben till jobbet imorse,tyckte inte han skulle behöva gå nu på morgonen :0)
Han gick ju hem i gårkväll efter att han jobbat över...

Han och dom andra har världigt mycket att göra på jobbet nu dom här dagarna, dom har visning av nya Renulten tror jag att det var!! Så det är mycket polerande och putsande för att allt ska bli så perfekt som möjligt..Gubben är ju som sagt Rekond & leveransansvarig på en bilfirma här i Sandviken..(Om någon undrar vad han gör?)

Nej! nu ska jag sluta måste få iväg ungarna, men ha en jätteskön dag nu så hörs vi kramizar till alla!!!


VILLKET VÄDER!! SOL,SOL

 Ja! idag har det varit varm =0)

Jag gick nästan ända ner till Robban jobb, kunde ha varit 150 m kvar..Så kom min älsta son och hämtade upp mig, skulle följa med honom till Gävle för han skulle göra teoriprovet till mc kl. 10.00 idag..Jag skulle hämta min bil hos Robban för han tog den till jobbet imorse, och jag ville gå..

Under tiden Anders gjorde teoriprovet så gick jag runt på nian och tittade , var inne på clas ohlsson och hitta en ryggsäck med pickniksset för 4 personer, görr bra grej för bara 129 :-
När Anders kom tillbaka så sa han att "attans" jag missade hade 51 poäng och man skulle ha 52 poäng för att klara det..
Men som jag sa till han så var det kanonbra resultat eftersom han har ju inte läst i boken någonting...

Men iallafall så tyckte Anders om ryggsäcken så han ville köpa en han med, för han och maria ska ju på gatebil i Norge nästa månad och då passar den in där...
Vi åkte vidare till ikea i Valbo, för jag kolla in ett bord med stolar på nätet igår för 895:- som jag tyckte skulle räcka till balkongen, så jag ville titta på det..

Men först så bjöd Anders sin mamma på middag, och vi åt Kotlettrad med pommes, rotfrukter,& beasås men jag tog potatis och sallad till, tycker det är lika gott faktiskt och vatten till..
Sen gick vi runt och kollade och jag köpte bordet & stolarna också hittade jag dynor till och en löpare som passa bra..

Så nu har jag skruvat ihop och monterat det och plaserat detta på balkongen, jag tyckte det blev bra!! ska bara införskaffa en fusk gräsmatta och lite blommor och belysning så blir det mysigt där ute...

Så nu har jag ont i mina fingertoppar av allt skruvande, men jag ville ju få det klart till Robban kommer hem från jobbet, så han får se hur det blev..Han jobbar ju över idag och ska göra det hela veckan..

Men nu ska jag snart titta på Glamour, så ni får ha det göttans så hörs vi...
Tjingeling!!!

 

Ja! vilken dag det varit!!!!!

Ja! ni vilken dag jag haft..
Jag fick iväg ungarna till skolan i morse och gubben till jobbet..Så det var avklarat, sen så slängde jag i en maskin tvätt och satte på en ny kopp kaffe till mig..Som ni kanske vet så är jag kaffoman =0)

Ja! nog om det,sen när jag kollat in alla bloggar och pratat med lillbrosan på msn, så började jag röja på balkongen, jag ändrade om där ute..För jag ska ju köpa bord och stolar dit ut nu...Är så less på det lilla bordet som är där ute inte alls någon mysfaktor där ute inte..

Dicken var med mig hela tiden, han skulle se så att jag gjorde rätt,man vet ju aldrig med honom, men han är go våran lille misse :0) Han har varit riktigt lugn nu det sista men det är väl kanske för att det är så varmt så han inte orkar stoja runt, som han brukar..

Och när jag nästan var klar så tro det eller ej så ringer Rickards FRÖKEN..Då hade Rickard och en kompis i paralell klassen hittat på hyss "ungjäklar säger jag bara"  Då hade dom stuckit ut och sprungit runt skolområdet och hittat på hyss som kollat in i klassrum,och inte lyssnat på någon, inte gått till maten, sprungit ner till ica och inte nog med det så hade dom släppt ut luften på 7 cyklar på båda däcken, och sen slängt ventilerna i en buske...

Tror ni jag kokade eller???  Jo! va glad att ni inte var i närheten av mig då :0) Robban fick komma dit och vi fick ha ett möte utanför skolan med Robin och hans styvpappa och vi och lärarna..Ungarna fick snällt krypa in i busken och leta upp ventilerna och plopparna, dom hitta nästan alla utom 3 st,så Robins styvpappa fick gå hem efter några sen så fick dom och vi gå ner till okQ8 och pumpa dom också...."Jädrans ungar säger jag bara"

Så nu får inte Rickard vara med dom andra på skolresa till Gävle på Måndag, för dom vill inte ha med honom, eftersom han inte lyssnar..Men fröken sa att om jag kunde åka med så fick han följa med..Så det hänger på Rickard om han sköter sig resten av veckan...

Det där letandet och att fylla på luft i däck och allt tog lite mera en 2 timmar.."suck"

Sen när dom kom hem från skolan så åkte vi till jysk och kolla in borden där ,Robban kom dit också men det var inget nu som vi fasnade för så direkt, så vi får kolla vidare...

Så nu ikväll så var jag i Storvik och tog en fika med Carina, och pratade med henne..Vi bestämnde att jag skulle komma till henne på Torsdagsmorgon, och då kanske vi tar en promenad runt Storvik igen,...Vi får se!!

Nej! nu ska jag vara lite social..ha det gott så hörs vi
Kram

 Blir sååå trötttttttt

VV Varm fruktsallad med vit blockchoklad!!

 
Varm fruktsallad med vit blockchoklad
POINTS® värde | 5,5
Portioner | 2
Förberedelser | 10 min
Tillagningstid | 5 min
Svårighetsgrad | Mycket lätt

efterrätter | Byt ut frukterna i receptet mot dina favoriter eller det som finns i affären.
| Vid festliga tillfällen passar det bra att servera med någon matsked likör utrörd i mjuk glass.
ingredienser
1/2 skivor Nätmelon
1 st Kiwi
1 liten Banan
1 st Äpple
50 g Tofuline Hallon, 1 dl
1/2 kaka Choklad vit
1 tsk Margarin flytande max 80%
Instruktioner
  1. Smörj en ugnsfast form med margarin.
  2. Dela frukten i små bitar och lägg i formen.
  3. Riv choklad och strö över. Sätt ugnen på grill. Låt stå inne högst 3 minuter. Passa noga!

Källa: viktväktarna

vv Jordgubbsbullar!!

 
Jordgubbsbullar
POINTS® värde | 1,5
Portioner | 20
Förberedelser | 20 min
Tillagningstid | 10 min
Svårighetsgrad | Medel

kakor och bakverk | Dessa bullar är enkla att göra men ger ett härligt och delikat intryck.
| Bullarna går inte att motstå - och varför det? De är underbart läckra.
ingredienser
1 pkt Jäst
1/2 dl Vatten
2 1/2 dl Fruktyoghurt lätt max 0,5%, jordgubbssmak
1 msk Socker
1 st Ägg
3 dl Jordgubbar
2 msk Margarin flytande max 80%
6 dl Vetemjöl
2 bitar Choklad mörk
Instruktioner
Sätt ugnen på 225 grader. Lös upp jästen i vattnet som värms tillsammans med yoghurten till 37 grader.
Tillsätt socker, margarin och halva ägget. Arbeta in så mycket mjöl att det blir en smidig deg, spara lite till utbaket. Jäs degen under handduk ca 30 minuter.
Tag upp och arbeta igenom den med lite extra mjöl om det behövs. Kavla ut till en stor kaka, ca 50x25 cm. Pensla ytan med resten av ägget. Skär eller sporra degen i 20 remsor, ca 2 1/2 cm x 25 cm.
Snurra ihop till bullar och lägg på bakpappersklädd plåt att jäsa 30 minuter. Grädda 8-10 minuter. Låt svalna under handduk.
Sätt fina jordgubbar mitt på bullen. Smält och ringla chokladen över bullarna. Sikta eventuellt över lite florsocker. Godast nybakade.

Källa: viktväktarna

God morgon alla!!

 Hoppas ni får en trevlig dag!!

Till alla viktväktare i sommar =0) Pavlovarulle

Pavlovarulle, 8 port, 2,5p

2 tsk vaniljsocker
½ tsk ättiksprit 12%
1 tsk majsstärkelse
4 äggvitor
2 1/4 dl strösocker
2 dl minifraiche 5%
500 g frysta bär, tinade och avrunna

1. Sätt ugnen på 150*. Lägg bakplåtspapper i en långpanna
2. Rör ihop vaniljsocker, ättika och majsstärkelse.
3. Vispa äggvitorna i en absolut ren bunke tills hårda toppar formas. Vispa ner 1/3 av ättiksblandningen och 1/3 av sockret. Upprepa två ggr och vispa till en homogen blank äggsmet.
4. Lägg smeten i långpannan och jämna till ytan. Grädda i 45 min och stäng sedan av ugnen, men låt marängen stå kvar i ytterligare 15 min.
5. Vänd försiktigt upp marängen på ett ark bakplåtspapper och dra av pappret från undersidan. Låt svalna helt.
6. Bred ut minifraiche över marängen precis innan den ska serveras och lägg på frukten. Rulla försiktigt ihop som en rulltårta och lägg på ett fat. Det gör inget om marängen spricker på sina ställen, den smakar och ser ändå läcker ut.

Lycka till!


Soligt & vackert väder!!

Idag så har det varirt riktigt fint ute..Har tagit det lungt. Och så har jag och Robban varit iväg en sväng till jysk och öB och kollat på trädgårdsbord & stolar..

Hitta ett snyggt 8 kantigt träbord med 4 klaffstolar till..Men som jag sa till gubben vi kollar runt lite och ser om vi hittar något annat som är bättre...

Sen vid 14.00 så åkte jag & Maria och hämtade Linda för vi skulle på bilbingo i Högbo vid 15.00.

     Men som alltid så vann man ju inget som vanligt!!!

Men det var skoj, vi hade med oss fika som vi tog i pausen..Det var riktigt gott med kaffe då..=0)
Linda åkte inte med hem efteråt eftersom Johan var där ute och spelade golf, så han var klar nästan samtidigt.
Så jag & Maria åkte hemmåt själva..

Sen när jag kom hem så åkte jag och Robban och testade en ny pizzaresturang..Den heter: Barrsätras pizzeria Jag hade ingen lust att ställa mig och göra mat för ungarna var ju inte hemma och vi var vrålhungriga..
Jag testa deras kycklingsallad och Robban tog en hawaii med kebabkött på. Han tyckte sin var helt godkännd men jag tyckte inte min sallad var så god..dom hade stekt kycklingbitarna i curry och det var inte min favorit..Brödet till var segt och blev som knäckebröd när det kallnat..så sallad äter jag nog inte där mera iallafall...=0(

Efter det så åkte vi hem och ställde bilen och gick upp till ica för att köpa dasspapper..så vi fick en liten promenad efter maten!!
Nu ikväll kommer min älsta son Anders & maria över på en kopp kaffe & en tårtbit, för det e ju mors dag idag...

Föresten i natt efter tolv fick jag av barna & Robban ett kuvert med 500 kr och 50 st lotter som jag fick skrapa så tror ni jag fick kramp i armen?? Visst jag älskar att skrapa lotter men 50 st??
Men det var bra jag vann 130 kr på alla dom så det ska jag spara till trädgårdsmöbler till balkongen..Jag vill ju göra fint där ute någongång och innan sommaren så ska det bli det..=0)

      

Nej! nu ska jag kolla på tv, så vi får höras imorgon!!!

natti natti every body!!

Ja ja!!

Idag har jag & gubben städat stort sätt hela dagen... Har tagit ner gardiner och tvättat, städat ur sovrum & vardagsrum..

Men så ville gubben ta med sig Rebecka och åka och kolla på något (Tror det e något till mig på morsdag) Dom var borta i 1½ timma..Men dom kom hem tomhänta, Jag undrade vad dom gjort så länge och gubben svarade att dom har varit runt och kollat lite..
Ok! sa jag men vad har ni gjort? Då fnissa han till och sa inget, bara kollat runt!!

Så jag får väl se om det blir någon morsdags present imorgon!!!

Sen så har vi fikat med min älsta son och hans flickvän..och så var jag & Maria en sväng till maxi och handlade lite till Tacosen som gubben ville ha till mat idag...Jag har lessnat på den rätten nu, så jag köpte rostbiff till mig som jag tog 2 knieppskivor och sallad till..Tycker det är godare...Och en massa mineralvatten...

Så nu sitter jag här och kollar in melodifestivalen, hoppas charlotte perelli vinner för hitills så tycker jag inte någon låt är så bra...men det kan ju vända..

Ha nu en trevlig kväll så hörs vi imorgon..

       



Idag så blir det en städdag!!!

 Ja! idag blir det en städdag hela dagen..Måste ju ta tag i skiten..

Har plockat hela förmiddagen och håller nu på med att rensa ut sovrummet...Så nu får det bli en liten kaffepaus..
Ha det gott i solen så hörs vi

kram

Kycklingsallad!!!

   Ja! nu har jag ätit två kycklingsallader idag!!

Först så mötte jag min underbara man vid lunch och vi åkte till pizza place och där tog jag en kycklingsallad och han tog av buffen..Pizza

Och nu ikväll så bjöd min älsta son och hans flickvän på mat på pizzerian hör i Björksätra..Så det blev en kycklingsallad till för mig och kebabtallrik åt gubben och Rebecka tog en hawaii barnpizza..Rickard var inte med för han är på dicso på skolan mellan 18-21...

Så nu har jag ätit 1 points för mycket idag så jag får nog ta mig en promenad sen, för att jag inte ska gå över pointsen...

Jag åkte till Rusta och köpte mig en ny dammsugare innan lunch eftersom våran andra råkade ut för ett missöde *L*
Och innan dess så var jag en sväng och fikade hos Linda..Alltid lika roligt att träffa henne..man blir liksom glad.

Nej nu ska jag sluta att skriva men vi hörs kanske sen..ha en trevlig kväll..
kram


Godmorgon!!

 Gomörra allihopa som läser här!!

Nu är man uppe igen och ska få gubbe & barn till jobb & skola..
själv sitter jag här och tittar på nyhetsmorgon och dricker kaffe medans dom andra äter frukost...

Funderar om jag ska ta mig en sväng till park badet och sola lite *L*
Men jag får se, när ungarna gått iväg.. Jag behöver ju städa av lite också.*Suck*

Men vi får höras ha en fin dag nu..

Kramizar

Tvättdag!! 2008-05-22

 Ja! Tvättat har jag stort sätt gjort hela dagen..Fattar inte vart all tvätt kommer ifrån ibland.. När man tro sig vara klar så hittar man mera..*suck*

Men så har Carina & Tord kom över hit en stund på eftermiddagen, hon hade stickat klart ett par innetofflor till mig..Carina är allt bra snäll, detta var mitt andra par jag fått av henne..Dom första har jag redan slittit ut =0)

alltid lika roligt när hon kommer..Hon kom cyklande på sin ny inköpta cykel som hon införskaffade sig igår..Man blir lite avis på na!! För min står ju fortfarande i källaren och med punka på bakdäcket och ett lås som jag inte får upp pga att jag inte hittar nyckeln...=0(

Och sen så har jag haft eller snarare har fortfarande en jädrans huvudvärk..Den har suttit i nu i 2 dagar och inga huvudsvärkstabletter hjälper heller...

Så jag får hoppas att den är borta imorgon..Jag var ute på en 45 minuters promenad tidigare ikväll, tänkte det skulle lätta ,men nej då!!den e kvar..Så det blir att gå till sängs tidigt i kväll känner jag..Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon kära vänner..

natti natti puss & kram




GRATTIS MIN VÄN!!

   Ja! idag blir hon kärring!! Nej hon fyller 30 år idag!

Min bästis här uppe fyller 30 år!
Och vad skulle jag gjort utan henne?  Hon är en sann vän man kan prata om allt och hon lyssnar..*Tack Linda för att du finns*  Och så kämpar vi ihop med viktväktarna och hon har redan fått sin 4.e guldstjärna och så har hon ju gått ner hela 26 kg bara iår...Bra jobbat gumman....

Och idag ska vi ju sola & ta våran gemensama frukost som vi brukar göra ibland..Ni vet dom goa mackorna på Hansens konditori här i Sandviken!!

Så än en gång ett STORT GRATTIS GUMMAN!!!!!

Ha en bra dag!!

Kram 

Inte dåligt efter vad jag har vräkt imig i några dagar =0)

Hajs!

Ja idag så var jag på viktisarna och vägde mig igen, som jag gör varje Tisdag. Men idag så visade vågen +0,1 kg.
Men vad gör det? Som jag skrev tidigare så har vi ju varit i Göteborg Torsdag - Söndag och då räknade jag inte på points direkt.... Det blev både pizza, kakor, korv inlindat med bacon och godis & glass  så what??  Vem bryr sig..

Jag hade räknat med att jag hade gått upp 1 kg men 1 hg det är ju lika med noll tycker jag..Och jag har ju inte fuskat någongång tidigare sen jag började med vv. Så 1 gång är ingen gång tycker jag, för jag är NÖJD..

Ha det gott så hörs vi i mörra!!

natt natt sov gott..

 En bild från vackra Hönö....

Gomörra!

Nu sitter jag här och väntar på Linda vi ska åka till Gävle till blommsterlandet.
Har aldrig varit där, ska bli skoj..
Så ni får ha det bra idag!!

 kram

2008-05-19

Tjingeling!!

Nu e jag på banan igen!!
Hemkommen från Göteborg, och med sorg i hjärtat att lämna våran släkt och vänner...
Det har varit en underbar  helg, även om det varit lite blåsigt..
Vi åkte ju ner på Torsdag eftermiddag, så vi var nere vid 21.45 tiden, det är lite drygt att sitta i bilen så länge som 6 timmar..Men men

Fredagen så hjälpte Robban sin  pappa med däckbyte och service på hans bil..
Och jag hälsade på vänner, på förmiddagen. Sen så blev det till att laga middag..Maja min bästis hon kom över en sväng så hon åt där med, innan hon skulle hämta barna på skolan..

Rebecka fick följa med henne, för vi skulle mötas vid Slottskogen vid 14.30 och då skulle min andra bästis komma också..Vi skulle snacka medans barna lekte..Och sen skulle vi fika..Det var en underbar eftermiddag i Slottskogen, synd att det var så kort tid (tre timmar).
Monica skulle iväg till Lisebergoch dansa på kvällen...

Robban & svärfar åkte till Åbys pizzeria och beställde svergies goaste pizzor, jag åt en halv, så nu lär jag ha gått upp några hg denna veckan, men vad f-n man lever bara en gång och dom har jag drömt om i över 2 år också..Och dom var värd vart ända hg *L*

Lördagen bar det av till Gubbens syster & gubbe och barn, dom bor ute på Hönö..En ö utanför Göteborg
Det är så vackert där ute så jag skulle gärna bo där, men det e så förbaskat dyrt med hus där..

Vi åkte till svärmors grav och fixade till rabattkanten, stenen till ramen hade kommit så det skulle ner en bit i jorden och så skulle det planteras blommor..Det blev fint det med..

Sen så var vi hos systern och familj hela dagen, vi pratade och grillade korv och hade det gör trevligt, tills det var dax att åka in till stan igen där svärfar väntade..

Söndagen så tog jag , Gubben & svärfar en promenad runt slättadamm, det behövdes ju när vi skulle sitta i bilen så länge när vi skulle åka hem..Men först så bjöd svärfar på färsk makrill och potatis..
Gud alltså vad vi har längtat efter det, det är nog över 2 år sedan vi åt det sist, så det var sååå gootttt....

Sen så var det att packa bilen och åka hemåt..Vi var hemma vid 19.30 och det var skönt för man måste ju få varava ner lite innan man ska sova..

Och idag Måndag så åkte jag till Valbo för att köpa en ny kabel till datorn som våran älskade Dicken hade bitit sönder..Han fyller faktiskt 1 år idag!! eller räknar man kattår så blev han 15 år idag!!

Sen så har min bästis här uppe varit och hälsat på idag och tagit en fika, jag saknade henne faktiskt, för det är ju några dagar sedan vi träffades....

Sen så har det inte hänt så mycket mera har tvättat lite..så nu ska jag gå och lägga mig..
Så ni får ha det natti natti så hörs vi imorgon!!

                 

Datorn har lagt av!!

Hej!  jag ville bara meddela att våran dator har lagt av, eller snarare katten har bitit av kabeln som går från elutaget till daatorn :0(
Så ni inte undrar var jag tagit vägen, ska fixa detta på måndag igen..Ska åka ner till Göteborg i kväll och är inte hemma försen Söndagkväll..
Så alla ni som läser detta ha en jättetrevlig helg nu..
Så hörs vi..

Kram


Min dag! 2008-05-11

Hejsan!

Ja min dag har väl inte varit så spännande!!!
Jag  har inte gjort så mycket.. Tvättat och lagat middag sen så har jag tagit det lungt!!

 Ja! Robban har köpt andra fälgar till bilen idag ett par 17" fälgar billigt på blocket....
Jag tyckte dom var fina passa bra in till bilen för övrigt :0)

Ungarna har varit ute och lekt hela dagen, Rickard har spelat fotboll hela dagen..Och Rebecka har varit med en kompis..Till och med Robban har varit ute en timma och sparkat boll med dom idag:0)

Det var meningen att jag och gubben tänkte ta en kvällspromenad, men istället så åkte han iväg för att sälja av dom 15" alufälgar som satt på bilen innan..Jag slängde in en annons tidigare idag, och det var en som ringde nu ikväll och var intresserad..Så på den vägen är det..

Jag fick ett sms av min älskade Linda nu ikväll, hon frågade om jag vile komma över på en fika imorgon..Och klart jag svarade ja!! Har ju inte träffat henne sen i Fredags, för hon har ju varit på kryssning, och det ska bli roligt att höra om hennes bravader :D

Jag är såååsugen..*suck* men man kan ju drömma!!!

nej nu ska jag gå och nussa så ha en god natt nu så hörs vi imorgon!!




Morgonpromenad de e gött de!!!

Hej!

Idag så har jag & gubben gått en morgonpromenad på 30 min innan frukost med barna..
Det var riktigt skönt, men varmt. Vi kom inte iväg förren vid 9,50 tiden och då hade ju solen kommit upp ganska mycket så det var het ute, men det fläktade ju lite som tur var..

Till frukost idag så åt jag:  gröt med 1 msk äpplemos och 1 dl lättmjölk..1 kneippskiva med 1 skinkskiva och gurka på och 2 koppar kaffe..

Så nu står jag mig ett tag..Ska kanske åka med gubben ner till hans jobb och greja lite med 850 som han köpte här om dagen.Det behövs både i och utanför den..:0)

Så nu får ni ha en skön dag så hörs vi senare!!

 

2008-05-10 Kalas!!!

  Hejsan alla!!

Idag så har vi varit på 45-årskalas hos Carina i Storvik.. Vi hade lagt ihop till en Drickmaskin eller vad den heter...
Hon önskade sig en sådan iallafall..
Det bjöds på fika bröd , smörgåstårta & frukttårta..Tord hade beställt en jättegod Lax & räksmörgåstårta från Sandvik där han jobbar och en supergod Frukttårta. Som ni redan kan ha listat ut så kunde jag ju inte låta bli att provsmaka på båda dom två läckerheterna!!!

Men jag tog bara 2 små bitar av varje så jag räknade halva pointsen för dom så tillsammans blev det 14 points..Så redan där var ju min dagsranson slut eftersom jag ätit frukost också...
Så det är att gå ut och gå en långpromenad nu ikväll i det sköna vädret...För jag har fått dåligt samvete för att jag åt detta, men som gubben sa man måste få unna sig något gott ibland...=0)

Jag lägger in 2 bilder på goa tårtor, men det är inte dom som Tord hade köpt, men det var samma grejor på och så var dom fyrkantiga typ efter långpannan..

Nej nu ska jag gå ut och gå men vi kanske hörs senare, annars gör vi det imorgon..
Haj då så länge...

     Visst ser det smaskit ut?????

Min dag har varit bra!! 2008-05-09

Hej alla glada!

Imorse så körde jag Rebecka till skolan,Rickard skulle gå med en kompis..sen så åkte jag och hämtade upp Linda vi skulle till Park badet...Hon skulle ducha och jag skulle sola, Linda ville inte sola för hon hade fått solsveda sen sist hon sola...Jag fick vänta en stund för det var några som redan var inne..

Väl där så skulle jag sola 20 min, men efter 6 min så var det sååååååå  varmt , även om fläkten stod på högsta flås så brännde det..Jag fick ligga och lyfta mig så det fläktade runt mig och när det gått 18 min stod jag inte ut längre så jag stände av skiten och gjorde rent, kläde mig och gick.. Linda satt på utsidan och väntade..

Vi skulle gå til Hansens konditori och äta frukost idag, hade vi bestämt..Jag bjöd Linda på kaffe & macka, så nästa gång så är det hennes tur att bjuda..Jag tycker det är bättre att göra så att man bjuder varandra varannan gång.:0)
Den frukosten är lika god varje gång dom har ju ett så gott bröd där som är grovt och har frön ovanpå som är supergoda...

Vi satt där en stund och pratade om hennes kryssning hon skulle göra med en annan kompis idag..Hon skulle åka vid 11.00 tiden och komma hem imorgon..Hon skulle fira sin 30 årsdag  och hennes kompis firade att hon snart ska gifta sig!! Sen så skjutsade jag hem henne igen!!

Jag stack ner till min gubbes jobb och skulle säga hej! Han frågade om jag kunde besikta bilen 10.10  den han köpte igår..Så att vi fick en månad till att köra..Han var sååå stressad så han skulle inte hinna att göra det själv, så jag åkte iväg och gjorde det...Det blev bara 8 tvåor på den..Mest småfel, så det fixar gubben lätt.( Tur att man har en sådan händig och duktig man som kan det med bilar, annars hade det blivit dyrt)

Efter det så åkte jag hemåt, funderade om jag skulle åka en sväng till Carina i Storvik eller åka hem..Jag åkte hemåt först såg min älsta son stå vid okQ8, så jag svängde in där och fråga om han hängde på till pizzerian och käka? Och det gjorde han, Jag tog kycklingsallad som vanligt och han en hamburgetallrik....vi pratade lite och sen skulle han åka till garaget och städa för dom skulle ha grillkväll där idag..

Och jag tog en sväng till Storvik och hälsa på Carina.Tog en snabbkopp kaffe och pratade lite, sen fick jag skynda mig hem för min dotter stod utanför och kom inte in, hon hade inte tagit med sig dörrnyckeln idag till skolan...

Idag när våran lille Rickard  kom hem så berättade han att han hade blivit ihop med en tjej som hette Alice, hon skulle komma hit på eftermiddagen, han var så söt!! Han sa till gubben att -pappa den tjejen som är här! vi är ihop!! men det är inget konstigt för du och mamma är ju ihop"" (Gulligt )

Sen så har jag och Rebecka varit på Ove Janssons och kollat lite , köpte lite små krafs bara..Vi tog varsin glass för det har ju varit så varmt idag!!!

Och så har jag gjort hemmalagde pizzor till familjen nu ikväll, det var väl inte så uppskattat av barna men gubben åt det iallafall..
Så nu mina kära läsare ska jag krypa till kojs, har lite huvudvärk och börjar bli trött..
Så ni får ha det så gott så hörs vi imorgon och då ska vi på 45-års kalas..

 over and out!!

Lite bilder på min familj!!

 Jag      Gubben

                  Min älsta son   Min älsta dotter

 Våran minsta dotter  Våran minsta son

                                             Våran katt

Promenad runt Högbosjön!! 2008-05-08

 Ena sidan av Högbosjön..

Jag hämtade upp Linda vid 20.20 ca och åkte ut till Högbo för att vi skulle ta en promenad runt sjön.. Det är så vacker där ute..Det tog ca 50 min att gå den kortare sträckan...Det är så skönt och avkopplade att gå där och lyssna på fågelkvitter och se hur grönt allt har blivit....

Jag hoppas att Linda vill göra om detta!!
Nej nu ska jag snart gå in och lägga mig har blivit så trött..
God natt alla!!!!!!

Chokladspecial! 4port 5points/port

Ingredienser:

2 dl ädel visp 20%
1 tsk vaniljsocker
2 msk kaffe
20 bitar after eight
1 persika eller nektarin
8 färska jordgubbar

Gör så här:

1) Vispa grädden till hårt skum
2) Blanda i vaniljsocker & kaffet
3) smält chokladen
4) Vänd ner mintchokeladen i gräddsmeten & rör om
5) Lägg upp i serveringsskålar och dekorera med persikoskivor och jordgubbe
6) Ställ in i kyln ca 45 min innan du serverar

God morgon!

 God morgon alla som läser detta!

Hoppas ni får en skön dag med mycket sol och värme!!
Vaknade imorse med lite ont i halsen igen, men det är nog övergående( får hoppas det)
Vi bestämde att vi sticker ner till Göteborg nu över helgen.."svärfar behöver sommardäcken, som Robban har ordnat åt honom och han kan inte vänta längre" Vi skulle ju åkt förra helgen men det blev inte så.....

Sitter också här och funderar om jag ska gå till park badet och sola sedan när dom öppnar vid 10.00
igentligen så är det ju fint ute så man kunde sitta ute och få lite färg, men det tar ju så lång tid,tycker det är bättre med solarium 22 min och man får fin färg!!!

Robban tog bilen imorse, för han fick ju sålt sin igår kväll..Och jag tycker ju om att promenera nu för tiden, det är både skönt och nyttigt..Så Linda  om du läser detta ta bilen hit så kan vi promenera in tillsammans och ta en frukost ihop sen..*L* och sola!!

Ha en underbar dag nu så hörs vi ikväll!!!








Krämig dessert med skogsbär 4port=1p/port

250 g jordgubbar
125 g blåbär
125 g hallon
200 g lätt kesella
1 msk sötningsmedel
ev färska myntablad till ganering

Gör så här:

Tina bären om dom är frysta, spara några bär till ganering.
Mosa resten
med en gaffel. Tillsätt kesellan smaksätt med sötningsmedel
efter smak. Skeda upp blandningen i portsionsglas och ganera med bär
och små myntablad..


Viktväktargodis! 8port / 1port= 1,5 points

10 st sötmandlar
40 g blockchoklad
40 g puffat ris
40 g russin

Gör så här:

Skåla, skala & strimla mandeln
rosta dom lätt i ugnen
Smält blockchokladen i en djup tallrik över vattenbad
Blanda övriga ingredienser och vänd försiktigt ner chokladen.
Klicka ut på smörplåtspapper och lossa försiktigt när det stelnat

Ät & njut!


Glass med bär 3 points/port =0)

2 dl lättglass (6% fett)
Frusna bär (hallon & blåbär
Persikor i juice ( ej sockerlag)


Räkröra a la viktväktare :0)

4 port= 5,5points/port

400 g skalade räkor
2 dl lätt creme fraiche
2 msk fetfri majonäs
2 st hackade hårdkokta ägg
1-2 tsk dijon senap
1 msk lök
1 msk citronsaft
50 g röd stenbitsrom
2 krm salt

Blanda ihop allt till en smet och lägg i baugette eller bakad potatis


Lätta lådan för viktväktare :0)

8 port = 6,5 points/port

1 pkt Bandspagetti
2 dl matlagningsgrädde
2 dl lättmjölk
4 msk chilisås
400g kassler
1 burk champinjoner (400g)
2 dl riven ost (max 17%)

Gör så här:

Koka pastan och lägg i en ungsform.
vispa samman grädde, mjölk & chilisås
häll över pastan
skär kasslern i tärningar och lägg det över tillsammans med champinjonerna
strö över ost och gratinera i ugn 225 grader i 20 minuter.


Halloncheesecake a la vv

1 Port = 3 points


1 Digistive kex
Valfri mängd osötade hallon
3 msk kesella vanilj

Gör så här:

Krossa digistive kex och lägg smulorna i ett fint glas.
Häll över valfri mängd av hallon ( eller annan osötad frukt)
Toppa med kesella vanilj

Ät och njut!


Tacopinnar för viktväktare :0)

Tacopinnar, 10 portioner: (3,5 points/portion)


1 kg nötfärs, 3 pressade vitlöksklyftor, 1 1/2 tsk salt, 2 msk tacokrydda, 2 1/2 dl Kelda lagalätt, Arla smör-& rapsolja


Gör så här:

Blanda färs, vitlök, salt, tacokrydda och gräddmjölk till en jämn smet. Forma färsen till avlånga bullar (som järpar). Stek dem runt om i smör- & rapsolja i en stekpanna ca 5 minuter.


Pointsen är beräknat på endast köttet, lägg till points för tortillabröd/pasta eller annat som du serverar till pinnarna. 


Serveringstips:

- Rulla in tacopinnarna i tortillabröd tillsammans med tomatsalsa och strimlade grönsaker.

- Servera tacopinnar med Kelda tomatsås, kokt pasta och riven ost.



 Värt att testa!!!


Herre Gud!!!!

Hej på dig!

Jag satt här nu och funderade på hur mycket  jag har gått ner sammanlagt sedan 5 September 2007. Jag skrev ju in mig på en kurs i viktnedgång då och det hette xtravaganza Det gick ut på att dricka näringsrika soppor 3 st om dagen på 500 kcl om dagen och dricka mycket vatten och inget annat  och då skulle man rasa i vikt..Jag stod ut i 11 veckor och gick ner lite över 13 kg.. men från slutet på november till slutet på januari i år så hade jag gått upp 5 kg.

Så då bestämde jag mig för att hoppa på viktväktarna. Och nu har jag varit med där i 13 veckor och jag tycker det funkar bra har tappat 8,4 kg och är nöjd..men jag har 5-7 kg kvar till målvikt men det kommer sakta men säkert..
Så sammanlagt så har jag gått ner 16,3 kg Och det känns mera än skönt....Rent ut sagt
UNDERBART!!
Har ju fått skaffa mig en ny garderob!!

ha det gott idag i vårsolen....


2008-05-05

Hejs svejs!!

Ja idag så har jag suttit och väntat på mattläggaren som skulle ha kommit vid 9.30 tiden för att mäta golven i hallen & köket..Han dök upp vid 14 .00 tiden istället..Han hade ingen förklaring varför han var sen, utan han skrattade bara till och sa " har du väntat"  Vilken idiot tänkte jag..

Jag stack till LInda på en fika vid 11.30 orkade inte vänta längre var där ett par timmar..
och Linda satt och vänta på någon som skulle komma mellan 12-14 ang avloppet..Dom dök upp 2 minuter i 14..Sen kom hon hem till mig, vi tjata lite sen så gick jag igenom garderoben och gav Linda lite mera kläder som jag inte kunde ha...Varför ska dom ligga där och ta plats för när andra kan få andvändning för dom..

Sen så åkte vi till viktisarna det var ju vägdags idag.0)  Jag visste inte om jag hade gått ner något, men se det hade jag hela 0,6 kg..Så nu har jag bara 0,6 kg kvar till min 3.e stjärna och då har jag gått ner hela 9 kg........

Efter det så var det dags för utvecklingssamtal för Rebecka..Som vanligt så var allt bra hon är duktig våran lilla tjej. Hon har bra betyg i alla ämnen och klarar det med glans så man får väl vara en stolt förälder =0)
Rickard är duktig han med men man vet aldrig hur han uppfört sig från gång till gång..så det är spänande varje gång när det är utvecklingssamtal för honom....

Och så har Robban fått åka med Rickard till jernvallen idag vid 16.00 han skulle vara med och spela i swedbanksligan och hans lag vann med 6-4  så det kom hem en glad kille från machen...Han tror att han är en zlatan våran Rickard :0)
Han är duktig våran Rickard också, så man får vara stolt över honom med...

Sen var det dags för middag, och idag blev det köttfärsrulle med potatis & sås..Och så blev det lite Glamour också
 NU ikväll så har jag och Maria varit ute på en promenad på 50 min, det var skönt i kväll med..
Så nu snart så är det dags för sängen..Är trött och har huvudvärk..Så ni får ha de natti natti

sov gott nuuuuuu  så hörs vi imorgon!!

Nyttiga kanelbullar 2 points per bulle :0)

Nyttiga Kanelbullar 2 PTS per bulle  24 st


25 g jäst
2,5 dl minimjölk
0,25 dl flytande margarin
0,5 dl kesella 1%
1 dl socker
ca 7 dl vetemjöl (gärna vetemjöl special)
1 tsk stött kardemumma

Fyllning
100 g mandelmassa
1,5- 2 msk kanel
1 tsk flytande margarin

Garnering:
1 uppvispat ägg
Pärlsocker

Näringsinnehåll per bulle:

Energi: 110 kcal
Fett: 2,2 g
Protein: 2,6 g
Kolhydrat: 19 g

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 225-250 grader.
2. Värm mjölk och margarin fingervarmt och blanda i kesella. Smula i jästen och rör tills den löst sig i degvätskan. Tillsätt socker och sedan mjöl, lite i taget. Arbeta degen tills den känns smidig och släpper kanterna.
3. Jäs degen under bakduk i ca 30 minuter.
4. Tag upp degen på mjölat bakbord och knåda den smidig. Kavla ut degen till en avlång kaka. Pensla kakan med ca 1 tsk flytande margarin. Tag 100 g mandelmassa och riv det grovt över kakan och pudra över kanel.
5. Rulla ihop kakan och dela den i ca 24 st delar. Lägg dem i bullformar och låt jäsa under bakduk i ca 30 minuter. Pensla med uppvispat ägg och strö över pärlsocker. Grädda i mitten av ugnen 5-8 minuter.


Kalorisnåla kladdmuffins för viktväktare :0)

Ca 20 st      2.5 points/muffins

2ägg
3 dl socker
1½ dl vetemjöl
1 msk kakao
1 krm salt
1 dl flytande margarin
½ tsk bakpulver

Gör så här:

Vispa ihop ägg & socker pösigt
Blanda mjöl,kakao,salt & bakpulver
och rör ner det i äggvispet
Tillsätt till sist det flytande margarinet
rör till en jämn smet, fördela i 20 små muffinsformar.
Grädda i 225 grader i ca 10 minuter


God kväll där ute!!

Hajs!

Nu har jag precis kommit hem från en promenad på 50 min, Jag & Maria tog en kvällspromenad..
Det var skönt så nu sover man nog gott sen =0)

Sen så har ju Linda & Johan varit här på en snabbfika, dom skulle hämta akvarieväxter som jag hade klippt ner, det växer ju som ogräs..Så det fick dom till sitt akvarium...

Och så har jag ju bakat 2 sortes kakor den ena va Chokladsnitt a la vv, som jag har skrivit in receptet på här om dagen..
Och den andra var Kalorisnäla kladdmuffins ( en som gubben gilla, tömde nästan hela plåten)
Jag ska lägga in receptet på dom senare..

Och i eftermiddags så åkte jag och Rickard till Storvik, till Carina vi gick också på promenad på 1 timme runt Storvik..Sen så tog vi en fika hemma hos Carina när vi var tillbaks..

Sen så har jag gjort middag..Köttfärssås & makaroner. Sen så gjorde jag en Köttfärsrulle som blir till middag imorgon..

Nej nu ska jag sova så ni får ha de!!
natti natti


En till =0)

Airport security

Customs Official : 'May I know your name?'
Passenger : 'Batman'
Customs Official : 'What's your name!?'
Passenger : 'My name is Bat-man'
Customs Official : 'Trying to be funny!? What's your surname?'
Passenger : 'Super-man'
Customs Official : 'So you're telling me your name is Batman Superman?'
Passenger : 'Yes'
Customs Official : 'Arrest the guy...  '
 

  


Den var bra *asg*


En liten historia =0)

Ämne: Vem är viktigast på arbetsplatsen?

                              

                 I en stor kommun har fem kannibaler anställts som
                 handläggare.
                 Första arbetsdagen säger chefen:
                 - Ni har nu fast arbete, tjänar bra och kan äta i vår
                  matsal, så låt de andra människorna vara   ifred! OK? 


                 Kannibalerna lovar att inte röra kollegerna.

                 Efter fyra veckor kommer chefen igen och säger:
                 - Det saknas en städerska, är det någon av er som vet var
                  det har blivit av henne?
                 Alla kannibalerna skakar på huvudena och svär på att
                 de inte har med saken att göra.

                 När chefen har gått vänder sig en av kannibalerna om till
                 de andra:
                 - Okej, vem av er miffon har käkat upp städtanten??
                 Den bakersta kannibalen svarar med låg röst och skuld i blicken:
                       
                 - Det var jag.
                 - Din förbannade jävla idiot!, säger den förste.
                 - De sista fyra veckorna har vi ätit områdeschefer, Teamledare,
                 Projektledare och IT-konsulter utan att någon har märkt
                 det och så skulle du prompt sätta i dig städkärringen!!!!!



God morgon!!



God morgon alla där ute! Ha en bra dag...


Ja då får ni ha natti natti =0)

Sov gott nu mina små vänner där ute!!

Dansuppvisningen 4 maj kl.13.00

Hejsan!

Vi är nyss hemkommna från dansuppvisningen som gick av stapeln i folketshus idag kl.13.00.Dom har 2 uppvisningar och nästa var kl. 15.00
Rebecka var med i 6 st danser som var Hiphop, street,salsa,latino,,jazz och street show..Hon är jätteduktig våran dotter om vi får säga det själv :0) Hon har verkligen vuxit in i dansen.. Synd att inga fler från släkten kan komma och se hur duktig hon blivit...Vi bor ju en bit bort då :0(
Här kommer några bilder därifrån då...

                      

Rebecka är med på alla bilder men kan vara svårt att se henne..
Ha det gott!!

Hallongrottor för viktväktare =0)


1 dl margarin
1/2 dl socker
1/2 tsk vaniljsocker
2 dl vetemjöl
1/2 dl potatismjöl
3 msk sylt (man kan ju koka egen sylt med lite sötningsmedel om man vill)

Blanda de torra ingredienserna, klicka i margarinet och blanda samman. Låt vila 30 min (jag har bakat ut dom direkt någon gång och det har funkat). Rulla kulor och gör en förjupning med fingret som fylls med sylt. Grädda i ugnen i 175 grader i ca 15 min.

Om man gör 30 kakor blir det 1 p per styck. Jag tycker dock att de blir väl små så jag gör dom något större, då blir det ca 22 st och 1,5 p per styck.


 


En dikt!!!

 Ha de!!

En fräck bild


 

Vad tycks??

Godmorgon alla!!



För det ska jag ha!

kram

2008-05-03

None

Hej på er där ute!!

Idag så har jag haft besök av både  Linda & Felicia dom kom idag efter 10.00.. Rebecka rensade ut i sina kläder hon vuxit ut, så Felicia fick det hon tyckte om och ville ha..Även jag hade rensat i min garderob så Linda fick lite tshirtar av mig som har blivit förstort för mig nu..Jag tycker det är bättre att ge bort det till någon som kan andvända det än att kasta det.. Efter att dom varit här så gjorde jag lunch till mig, Robban och Rickard..Det blev wokade grönsaker med kyckling och pasta..Rickard tyckte om det=0)

Sen så kom Carina & Tord på kaffe besök också, vi satt och pratade om deras resa till åland iTorsdag, dom gjorde en dagstur över dan..Jag är sååå sugen på att ta en dagstur själv snart..Men då får det vara vindstilla och solsken.."Blir ju så sjösjuk"=0(.

Sen så har Robban varit ute i det fina vädret nästan hela dagen han har fixat iordning sin bil, polerat och putsat..Det ska komma någon från Stockholm imorgon och kolla på den, så vi får väl se om den blir såld..

Jag därimot har  lagat middag och plockat lite här hemma..Till middag gjorde jag fläskfile,kokt potatis och gräddsås till Robban och ungarna och till mig så blev det en färdigrätt någon ny sort från viktväktarna typ fiskgryta med rotsaker i den gick ann att äta..

Sen efter maten så tog jag och klippte gubben, och sen så gick vi på en promenad, visade honom vägen som jag och Linda brukar gå, men vi svängde av och gick och kolla på alla vackra hus som finns här i Sandviken..Man blir ju sååå sugen på hus, när man ser alla dom vackra, och alla fina trädgårdar ska vi inte tala om...=0)

Och så tog vi svängen om pizzerian och spelade för en hunding.=0) och tappen (macken) okQ8 Robban var sugen på lite godis..Och sen hem, så nu sitter jag här i soffan och skriver och kollar på tv i mellanåt, och jag känner att jag har ont ihalsen=0( hoppas jag inte blir sjuk nu, det vill jag inte nu när det blivit så fint väder..

Ha det nu så gott så höres vi Tjing tjong!!

None


2008-05-02

Ja! idag har det väl inte hänt ett skit..Regnar har det gjort och gör lite fortfarande.
Jag har fått oriflame idag så jag ska hämta ut det på ica efter 16.00 och så ska jag ta en sväng till Storvik och hälsa på Carina, hon har beställt 2 st fotkrämer som hon ska få idag...
Jo! jag glömde jag har ju tvättat 2 maskiner tvätt..*fniss*
Så vi hörs kanske sen, man vet aldrig, men det blev ingen Rättviks marknad idag iallafall..Tappa liksom lusten..
ha det!!

None

RSS 2.0